پخش زنده
امروز: -
برداشت زعفران در استان اصفهان زمینه اشتغال فصلی بیش از سه هزار نفر را فراهم کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مسئول امور باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: حدود 880 هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت زعفران رفته است.
احسان الله دهقانی متوسط برداشت زعفران در هر هکتار را شش کیلوگرم بیان کرد و افزود: قیمت هر کیلو از این محصول حدود 10 میلیون تومان است.
وی به خشکسالی و کمبود آب برای آبیاری محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: بعنوان مثال گندم 30 مرتبه آبیاری نیاز دارد، اما نیاز آبی زعفران کمتر 12 آب در یک سال است.
کارشناس مسئول امور باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه زعفران محصولی جدید در طرح تغییر الگوی کشت اصفهان است گفت: بسیاری از کشاورزان شرق و نقاط دیگر استان به کشت این محصول روی آورده اند.
وی افزود: پرورش زعفران از نظر اقتصادی صرفه بسیار خوبی داشته است که در کنار سود حاصل از فروش محصول تولیدی، زمینه اشتغالزایی فصلی بیش سه هزار نفر از استان را به وجود آورده است.
دهقانی افزود: پیش بینی می شود بیش از 5 تن زعفران در استان برداشت و از این محصول در سالهای آینده به عنوان کالای صادراتی استان اصفهان استفاده شود.