پخش زنده
امروز: -
نخستین عمل جایگزینی الکترودهای عمقی در لب گیج گاهی مغز در مرکز صرع بیمارستان آیت الله کاشانی اصفهان با موفقیت انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان ، رییس بخش صرع بیمارستان آیت الله کاشانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بانویی 30 ساله که مدت ها از بیماری صرع غیرقابل کنترل رنج می برد و هیچ کدام از داروهای ضدصرع اثربخش نبود تحت این عمل موفقیت آمیز قرار گرفت.
جعفر مهوری افزود: در این عمل چهار ساعته با تشخیص کانون اولیه صرع که در 2 طرف ناحیه گیج گاهی قرار داشت برای تشخیص قطعی در هر 2 ناحیه الکترود گذاری شد.
جراح مغز و اعصاب وفوق تخصص جراحی صرع بیمارستان کاشانی اصفهان هم گفت: در این عمل موفقیت آمیز، الکترودهای عمقی با استفاده از دستگاه نورو نویگیشن یا دستگاه رهیابی عصبی به طرف مرکز احتمالی کانون صرع هدایت و سپس امواج غیرطبیعی در بخش ثبت شد.
هوشنگ معین افزود : تشخیص کانون های عمقی و متعدد بیماری صرع و امکان تشخیص کانون هایی که ضایعه آشکار در MRI ندارند از مهمترین کاربردهای نخستین عمل درمان صرع با الکترودهای عمقی است.
وی گفت : با استفاده از این روش نوین 80 درصد کانون های عمقی و 2 طرف گیج گاه را پزشک به راحتی تشخیص می دهد.
جراح مغز و اعصاب و فوق تخصص جراحی صرع بیمارستان کاشانی اصفهان افزود: با دستیابی به روش جدید الکترود گذاری می توان در صورت حمایت مسوولان بیش از 5هزار بیمار مبتلا به بیماری صرع در کشور که نیازمند الکترود گذاری عمقی هستند درمان کرد.
در مرکز جامع صرع بیمارستان آیت الله کاشانی بزرگترین مرکز جراحی صرع کشور سالانه بیش از 50تا60 عمل جراحی صرع صورت می گیرد.