پخش زنده
امروز: -
قائم مقام وزیر نیرو گفت : اجرای رزمایش پدافند غیرعامل تضمین کننده و بیمه کننده مراکز حساس در تأمین برق در شرایط بحرانی است.
ستار محمودی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه سالانه 200 تا 300 میلیارد تومان اعتبار برای موارد اضطراری برای تأمین برق مولدهای برق مراکز حساس اختصاص می یابد، افزود: برای طراحی و اجرای طرح ها نیز هزار میلیارد تومان هزینه می شود.
وی تاکید کرد : بیشترین توجه ما برای آینده این است که هر تأسیسات جدیدی که در مراکز حساس ساخته می شود دارای تأسیسات اضطراری یا همان مولدهای برق باشد.
محمودی افزود: هر سال اعتباراتی که برای مقاوم سازی تأسیسات برق اختصاص می دهیم از منابع داخلی است و برخی مواقع اعتباراتی از بودجه مرکزی یا بودجه سازمانی استفاده می شود.
وی گفت: در مانور امسال گروه های ارزیابی از بسیج وزارت نیرو انتخاب شد که در مراکز حساس مستقر شوند تا نقاط ضعف و قوت اجرای این رزمایس و آمادگی را در مناطق حساس ارزیابی کنند و برای رفع مشکلات برنامه ریزی شود.
قائم مقام وزیر نیرو افزود: در صورتی که در ارزیابی ها ضعف از آموزش باشد نیروی انسانی آموزش داده خواهد شد و اگر مشکل در تأسیسات باشد با هماهنگی برطرف خواهد شد.
محمودی گفت: با توجه به حساسیت برق که در طول سال باید خدمات ارائه کند در طول سه ماه تابستان که پیک بار برق است ، تأسیسات برق اعم از تولید، توزیع و انتقال در شرایط آمادگی قرار می گیرد اما با اجرای این رزمایش به صورت علمی ارزیابی دقیق تری از تأسیسات برق خواهیم داشت.
همه مراکز حساس موظف به تأمین مولد برق هستند
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: بر اساس مصوبه کمیته دائمی پدافند غیرعامل همه دستگاه های حساس و مهم و قابل حفاظت باید مولد یا ژنراتور برای تأمین برق دستگاه خود در شرایط حساس و حوادث داشته باشند.
غلامرضا جلالی در حاشیه پنجمین رزمایش پدافند غیرعامل که در دیسپاچینگ توزیع برق تهران بزرگ برگزار شد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: مراکز حساسی مانند بیمارستان ها، تصفیه خانه ها، دستگاه های خدمات رسان که در صورت حوادث در خدمات رسانی آنها اختلال بوجود می آید ملزم به داشتن ژنراتور برای تأمین برق خود هستند.
وی با اشاره به اینکه در بخش برق،? پدافند غیرعامل برای مصون سازی زیرساختی برای نیروگاه ها و شبکه برق موجود و شبکه برق در حال توسعه و در بخش دوم ایجاد تضمین برای تداوم کارکرد در شرایط اضطراری در این رزمایش ها کنترل می شود گفت: از ابلاغ چنین مصوبه ای پنج سال می گذرد و دستگاه های اجرایی می توانستند فرصت کافی برای تهیه ژنراتور داشته باشند.
جلالی اضافه کرد: همه دستگاه های حساسی که در این زمینه کوتاهی کنند از طریق سازمان بازرسی و قوه قضاییه پیگیری می شوند.
وی گفت: در رزمایش، اهداف جدی، برطرف کردن نقص و مشکلات است و مراکزی که در سال های گذشته دچار مشکل بودند بررسی شدند و مشکلات آنها نیز اغلب برطرف شده است مانند تصفیه خانه آب خوزستان که در رزمایش پارسال دچار مشکل بود و امسال در زمان قطع برق سراسری از طریق مولد تصفیه خانه برق آن تأمین شد.
جلالی با اشاره به اینکه اجرای رزمایش ها و مانورهای مختلف در مراکز دیگر افزود: در این هفته رزمایشی فنی در صدا و سیما در زمینه ارسال سیگنال از طریق ماهواره برگزار شد که نسبت به پارسال آمادگی خوبی در این زمینه پیدا کردند.
وی اضافه کرد: در وزارت ارتباطات نیز در زمینه قطع اینترنت رزمایش دیگری انجام شد تا نقایص آن مشخص شود تا بتوانیم برای برطرف کردن مشکل برنامه ریزی کنیم.
در رزمایش پدافند غیرعامل به 30 نقطه حیاتی و حساس تهران خاموشی داده شد
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران گفت: با اجرای مانور سراسری آمادگی مولدهای اضطراری در مراکز حساس کشور به 30 نقطه حساس تهران صبح امروز خاموشی داده شد تا میزان آمادگی این مراکز در شرایط بحرانی برای تأمین برق مشخص شود.
حسین صبوری در حاشیه رزمایش پدافند غیرعامل در دیسپاچینگ توزیع برق تهران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: 600 مرکز حساس در تهران وجود دارد که بر اساس ضوابط قانونی باید همه آنها مولد اضطراری داشته باشند و امروز با اجرای این رزمایش میزان آمادگی 30 نقطه از آنها برای تأمین برق خود در شرایط حساس سنجیده شد و خاموشی اعمال کردیم.
وی گفت : با این رزمایش و سنجش میزان آمادگی مراکز حساس، مراکزی که مشکلی برای تأمین برق خود دارند هماهنگی لازم را برای برطرف شدن مشکلات انجام خواهند داد.
صبوری تأکید کرد: باید مراکز حاکمیتی، حساس و ارائه دهنده خدمات، آمادگی کامل داشته باشند و در کشور 1000 نقطه حساس وجود دارد که امروز این رزمایش در این نقاط انجام شد.