بررسی راهکارهای بهبود دسترسی فیزیکی به غذای سالم
دومین جلسه کمیته دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم استان البرز به ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار و رئوس اقدامات دستگاه های مسئول در این طرح مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، بهبود دسترسی فیزیکی به غذای سالم، ایمن و کافی از طریق تولید و تامین، توزیع و همچنین از طریق افزایش توان اقتصادی از جمله محورهای اجرایی این کمیته در سطح استان می باشد.
پیگیری بهبود انتخاب های غذایی با توجه به وضعیت اقتصادی و دسترسی هر خانوار و نیز بهبود دسترسی به آب آشامیدنی سالم درشهر و روستا با اولویت ارتقای سواد تغذیه ای متصدیان تولیدکننده و یا توزیع کننده مواد غذایی در دستور کار کمیته دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم می باشد.