پخش زنده
امروز: -
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه از رسانه نباید ترسید حتی اگر زبان رسانه تند باشد گفت: هنر رسانه ها این است که زنگها را به موقع به صدا درآورند تا مسیرهای اشتباه، اصلاح شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ اسحاق جهانگیری در آیین گشایش بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات افزود: نمایشگاه مطبوعات فرصتی است که در آن رسانه های مکتوب برای ارتقای ظرفیت خود تلاش می کنند.
وی ادامه داد: نمایشگاه مطبوعات مکانی است که همه دور هم جمع می شوند کنار هم می نشینند و با هم گفتگو می کنند.
جهانگیری افزود: به عنوان مسئول بخش اجرایی کشور باید بگویم رییس جمهور با علاقه همه ساله در نمایشگاه حضور می یابند امسال هم برنامه ریزی کرده بودیم اما کثرت کار و برنامه های واجب تری پیش آمد و از من خواستند بیایم لازم است مراتب سپاس رییس جمهور و دولت را به اصحاب رسانه برسانم، خسته نباشید و خدا قوت بگوییم ما صمیمانه از شما متشکریم.
معاون اول رئیس جمهور گفت : نمایشگاه مطبوعات، ظرفیت کشور را در سطح ملی و محلی برای گفتگو افزایش می دهد .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای جهانگیری در مراسم افتتاح بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، برپایی این نمایشگاه را به کوچه آشتی کنان رسانه ها تشبیه کرد و افزود : دولتمردان و شهروندان باید از ظرفیت برپایی این نمایشگاه برای گفتگو بهره ببرند تا شرایط برای گفتگو در سطح کشور مهیاتر شود .
وی اضافه کرد : همه باید برای معرفی جایگاه مطبوعات در کشور تلاش و از رسانه هراسی و رسانه گریزی پرهیز و با رسانه کار کنیم حتی اگر زبانش در نقد تند باشد .
معاون اول رئیس جمهور رسانه را محل نقد صحیح، آگاهی دادن، ترویج اخلاق و انصاف دانست و افزود : روزنامه مزرعه محبت است نه کشتزار نفرت، رسانه میدان دوستی است نه محل دشمنی ، رسانه محل همگرایی ، انسجام و همبستگی ملی است نه محلی برای واگرایی ، و جامعه ما امروز به شدت نیازمند این ویژگی های مثبت رسانه است .
وی تصریح کرد : دولت وجود رسانه های مستقل ، حساس، صریح و شجاع را هم به سود جامعه و هم به سود دولت می داند و نقد رسانه ها بزرگترین سرمایه ای است که برای اداره کشور در اختیار ما قرار می گیرد.
جهانگیری افزود: هر کس نقد رسانه های رسمی کشور را نتواند تحمل کند حتما به راه اشتباهی می رود و منابع کشور را به هدر می دهد و هنر رسانه این است که به موقع زنگها را به صدا در بیاورد تا مسیرهای غلط اصلاح شود .
جهانگیری با بیان اینکه جامعه نیازمند خبرگزاری هایی است که مورد وثوق مردم باشند و مرجعیت سیاسی، اجتماعی در جامعه داشته باشند گفت: رسانه ای که دیده و خریده شود، مرجعیت دارد و همه به دنبال ان حرکت می کنند.
وی خاطرنشان کرد : اصحاب مطبوعات از مدیر مسئول، سردبیر ، دبیر ، عکاس ، گرافیست و هنرمند همه نیازمند امنیت روانی و شغلی هستند و دولت، مجلس و قوه قضاییه مهمترین وظیفه ای را که در این چارچوب دارند این است که تلاش کنند با قانون، مطبوعات را در متن جامعه نگاه دارند و تلاش نکنند با استفاده از قانون مطبوعات را از متن به حاشیه ببرند.
جهانگیری روزنامه نگار آگاه، شجاع ، با اخلاق و متخصص را نیاز امروز جامعه دانست و افزود : اخلاق حرفه ای و مسئولیت اجتماعی باید در مطبوعات جدی گرفته شود و دولت در صدد است برای پاسداشت اخلاق حرفه ای در حرفه خبرنگاری ، سازمان نظام رسانه ای را تاسیس کند .
وی گفت : از رسانه نباید ترسید باید با رسانه کار کرد حتی اگر زبان رسانه تند باشد.