نایب رئیس فدراسیون کشتی:
مربیگری خادم، منافاتی با فعالیتهای مدیریتی ندارد
نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: مربیگری خادم در تیم ملی منافاتی با فعالیتهای مدیریتی اش ندارد. او در دوره قبل در هر دو عرصه عملکرد موفقی داشت و شایستگی اش را نشان داد.
حمید بنی تمیم در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: اردوی تیم امید برای اعزام به مسابقات امیدهای جهان از ۲ روز پیش در هر دو بخش فرنگی و آزاد آغاز شده است و برنامههای تمرینی در اردو طبق روال در حال انجام است.
وی گفت: با توجه به اینکه امروز (۲ آبان) مسابقات فینال لیگ برتر کشتی در کاشان برگزار میشود به کشتی گیران بزرگسال یک هفته استراحت میدهیم و پس از بازگشت، ملی پوشان بزرگسال به اردوی تیم ملی دعوت میشوند تا با حضور در اردو و انجام تمرینات معمول از شرایط آمادگی فاصله نگیرند.
بنی تمیم درباره تعیین تکلیف سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان تا قبل از شروع دوباره اردوها بیان کرد: هنوز تکلیف سرمربی تیم ملی کشتی آزاد مشخص نشده است.
وی افزود: شورای فنی آزاد باید در اسرع وقت تشکیل جلسه دهد تا درباره تعیین سرمربی تیم ملی تصمیم گیری شود، اما شورای فنی هنوز زمانی برای تعیین سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تعیین نکرده است.
بنی تمیم افزود: اخبار زیادی درباره سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان منتشر شده است و بسیاری از حضور احتمالی رسول خادم در نیمکت تیم ملی صحبت میکنند. در این رابطه باید تاکید کنم که حضور دوباره رسول خادم در نیمکت تیم ملی بطور حتم میتواند نتایج موثر زیادی داشته باشد. او به شرایط حاکم بر کشتی اشراف دارد و با شرایط روحی کشتی گیران آشنایی دارد.
وی گفت: نتایج اخیر کشتی گیران ثابت میکند به حضور خادم به عنوان سرمربی در تیم ملی بیش از گذشته نیاز داریم. هرچند این بدان معنا نیست که طلایی در کشتی عملکرد قابل قبولی نداشته است. برخی مربیگری وی در تیم ملی را با افزایش فشار کاری و مدیریتی وی در فدراسیون و کرسی جهانی اش تقابل میبینند. اما این نگرش درست نیست.
بنی تمیم افزود: درباره فعالیتهای خادم در اتحادیه جهانی کشتی باید تاکید کنم که در طول یک سال حضور در ۵ یا ۶ جلسه فشار زیادی به دنبال نخواهد داشت. اما درباره تداخل فعالیتهای مدیریتی وی با برنامههای تیم ملی هم مشکلی ایجاد نخواهد شد. زیرا در دوره قبل او هم رئیس فدراسیون بود و هم به عنوان سرمربی تیم ملی فعالیت میکرد. در آن زمان هم کار فدراسیون به خوبی انجام شد و هم تیم ملی نتایج خوبی گرفت.
وی گفت: درباره توسعه رشتههای مختلف کشتی هم باید بگویم هر مجموعهای برای انجام فعالیتهای مورد نظر چشم اندازی ترسیم میکند. این شرایط در فدراسیون کشتی هم وجود دارد. برنامههای مورد نظر رئیس فدراسیون در توسعه رشتههای مختلف در هیئت رئیسه مطرح و بعد از بررسیهای کارشناسی تایید شد. توسعه این رشتهها کار اشتباهی نبود. در بخش بانوان و کشتی ساحلی نتایج بسیار خوبی بدست آمد. از ۱۱۸ مدالی که در بازیهای داخل سالن آسیا بدست آمد ۴۶ مدال مربوط به کشتی بود.
نایب رئیس فدراسیون کشتی افزود: توسعه این رشتهها و کسب نتیجه در آنها فشار مضاعفی به مجموعه مدیریتی فدراسیون وارد میکند و به کشتی گیران فعال در بخشهای فرنگی و آزاد فشار میآورد. اما حذف آنها راه حل درستی نیست و نباید برنامههای مربوط به این رشتهها متوقف شود. لازمه تداوم حضور و فعالیت در این رشتهها حمایت از فدراسیون است. مسئولان کلان ورزشی باید راه حلی در پیش بگیرند تا مسیری که بخوبی آغاز شده است به موفقیت و مدال آوری در رقابتهای مختلف بین المللی منجر شود.