پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان سینمایی: اکران فیلمهای خارجی به صورت محدود و تک سانس خواهد بود و ظرفیت سینماها باید در اختیار تولیدات داخلی و برای بارور کردن اقتصاد سینما باشد.
محمدمهدی حیدریان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره نحوه اکران فیلمهای خارجی در سینماها افزود: بنا نیست فیلمهای خارجی اکران مستقل و پرحجمی داشته باشند.
وی ادامه داد: پیام اقتصاد مقاومتی در حوزه فرهنگ این است که ما متکی به آثار و محصولات خودمان باشیم و اگر امکانی به نام سینما داریم در اختیار بارور کردن اقتصاد سینما و تولیدات داخل بگذاریم.
رئیس سازمان سینمایی گفت: ما این امکان را از هنرمندانمان دریغ نخواهیم کرد و اکران فیلمهای خارجی به صورت تک سانس و تک نمایش خواهد بود به گونهای که مردم بتوانند فیلمهای خارجی را که از تلویزیون یا در شبکه نمایش خانگی میبینند روی پرده سینماها به تماشا بنشینند و بنا نیست فیلمهای خارجی حضور جدی در سینماهای ایران داشته باشند.