مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور:
مردم نگران تیرگی رنگ نان نباشند
با تصویب شورای پایش گندم، آرد و نان استان کرمانشاه درصد میزان استحصال سبوس در آرد کاهش یافته و همین امر باعث تیرگی در رنگ نان شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور در خصوص درصد سبوس گیری آردهای مختلف افزود: با ارائه نظرات کارشناسی در جلسه شورای پایش گندم، آرد و نان درصد سبوسگیری از آرد نان سنگک به زیر ۱۰ درصد کاهش یافته که موجب تیرگی رنگ نان شده است. رحیمی در مورد شایعه افزودن مواد غیر مجاز به نان در واحدهای نانوایی هم اظهار داشت: کلیه برنامه ریزیهای مربوط به تولید نان در شورای پایش صورت میگیرد و طبق قانون نظارت بر کیفیت نان در واحدهای خبازی بر عهده بازرسی سازمان صنعت معدن تجارت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی میباشد که در غالب طرح بازرسی مشترک با حضور نمایندگان اعضا شورای پایش و به ریاست فرمانداران هر شهرستان صورت میگیرد و تا کنون هیچ گزارشی از مشاهده افزودنیهای غیر مجاز بخصوص بلانکیت (جوهر قند) در سال جاری به این شرکت ارائه نشده است.
وی به مردم اطمینان داد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص افزودن جوهر قند به نان، پس از طی مراحل قانونی از طرف سازمان محترم تعزیرات حکومتی، با واحدهای متخلف به شدیدترین نحو یعنی قطع سهمیه دائم برخورد خواهد شد، چرا که حفظ سلامت مردم در بالاترین اولویت کاری شرکت غله و سایر دستگاههای ذیربط قرار دارد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای خبازی، مراتب را با شماره تلفنهای ۳۸۲۲۰۹۰۲ و ۳۸۲۳۵۸۳۳ در میان بگذارند تا بازرسین شرکت غله در اسرع وقت به شکایات احتمالی شهروندان محترم رسیدگی نمایند.