نقاط حادثه خیز مناطق حفاظت شده کشور ساماندهی می شود
مدیر دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت : با توجه به تصادفات جاده ای در مناطق حفاظت شده کشور سیاستی در این خصوص اندیشیده شده تا ادارات استانها ، نقاط حادثه خیز خود را اعلام کنند تا ما ساماندهی کنیم .
مجید خزایان مقدم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود : با توجه به کشتار حیات وحش در جاده هایی که در مناطق حفاظت شده کشور وجود دارد سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در این خصوص ساماندهی نقاط حادثه خیز مناطق حفاظت شده است لذا طبق این سیاست، به همه استانهای کشور اعلام کرده ایم تا نقاط حادثه خیز جاده ای را احصا کنند و برای سازمان حفاظت محیط زیست بفرستند و ما بر اساس اعتبارات استانی تمهیدات لازم را بیاندیشیم .
وی ادامه داد : در برخی مناطق وجود یک روگذر، در منطقه ای دیگر زیرگذر و حتی در مناطقی تنها وجود نصب علائم محل زندگی حیات وحش و دوربین می تواند از کشته شدن حیات وحش در مناطق حفاظت شده کشور جلوگیری کرد.
مدیر دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت : طبق این دستورالعمل وزارت راه در این پروژه باید اعتبارات لازم را متقبل شود به عنوان مثال در استان گلستان جاده پارک ملی گلستان ، مناطق حادثه خیز آن شناسایی شده و این موضوع را به وزارت راه ابلاغ کردیم تا اعتبارات را تامین نمایند .
خزایان مقدم ادامه داد : محور عباس آباد در استان سمنان و استانهایی همچون یزد ، فارس و اصفهان از دیگر استانهایی هستند که در صورت تامین اعتبار نقاط حادثه خیز آنان ساماندهی می شود .
وی با اشاره به اینکه قبل از احداث یک پروژه بهتر است ارزیابی های آن صورت بگیرد افزود : اما چه بهتر است زمانی که قرار است یک پروژه راه اندازی بشود قبل از ساخت و ساز جاده ای ارزیابی زیست محیطی آن صورت بگیرد چرا که همه این راه سازی ها بدون ارزیابی زیست محیطی صورت گرفته و اگر ارزیابی زیست محیطی داشته اند قطع جاده یک معضل در پروژه بوده است و ما امیدواریم قطع جاده در پروژه های جاده ای و راه سازی در مناطق حفاظت شده کشور برطرف گردد.