به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد خالدی در برنامه «روی خط اقتصاد» رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه توسعه بخش کشاورزی در گرو تقویت زنجیرههای تولید است، افزود: در شرایط کنونی نه تنها در بخش کشاورزی بلکه در سایر بخشهای اقتصادی حرکت به سمت توسعه و تکمیل زنجیرهها به عنوان یک بحث مهم و اساسی مطرح است.
وی اظهارداشت: ابتداییترین راه به سمت بهبود یا تقویت زنجیرهها تعامل و هماهنگی در سطح دستگاههای درون سازمانی و برون سازمانی و همینطور هماهنگی بین بازیگران (عاملان) زنجیره عرضه است.
مدیر کل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولیدکنندگان، تامین کنندگان نهاده ها، بازار، حمل و نقل، فرآوری همه در مجموعه عاملان زنجیره عرضه قرار میگیرند.
وی در ادامه حرکت به سمت هماهنگی بیشتر بین اجزای زنجیره تولید یعنی عاملان و سیاست گذاران را از سیاست اصلی تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی در مملکت برشمرد و افزود: ایجاد زنجیره یک فرآیند طولانی مدت و زمان بر است.
خالدی اظهار داشت: خوشبختانه گامهای اساسی در سالهای اخیر در زمینه زنجیره تولید در کشور برداشته شده و تحقق این مهم از جمله اهداف و اولویتهای مهم وزارت جهاد کشاورزی است.
وی گفت:: ایجاد زنجیره تولید محصولات کشاورزی موجب افزایش ارزش افزوده، کاهش هزینه تمام شده و رشد کیفیت محصولات میشود.
مدیر کل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در زنجیره تولید تمامی حلقهها برخلاف ساختار جزیرهای بهم متصل هستند.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد مهمترین مزایای زنجیره تولید را افزایش تولید، افزایش بهره وری و سوددهی، بهبود فرایندهای بهداشتی، کنترل قیمت، افزایش کیفیت و ... برشمرد و افزود: مدیریت زنجیره تولید و تامین محصولات کشاورزی تاثیر مهم و معنی داری بر روی بهبود امنیت غذایی، اشتغال و تولید ناخالص داخلی دارد.