تولید ۲۰ تن گوشت ماهی خاویاری در استخرهای قزوین
۲۰ تن گوشت ماهی خاویاری در استخرهای پرورش ماهی استان تولید شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین ، مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : 22 کیلوگرم از این میزان خاویار ، از یکی از مزارع تولید پرورش ماهی خاویاری استحصال شده است.
به گفته رحمانی ، قزوین رتبه هفتم کشوری را در بخش تولید ماهیان خاویاری به خود اختصاص داده است .
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اهمیت ماهیان خاویاری در بحث شیلات و بیولوژی جهان گفت : در سالیان اخیر عوامل متعددی از جمله ورود انواع آلودگی ها به دریای خزر ، صید بی رویه قاچاق ، از بین رفتن زیستگاه های طبیعی تخم ریزی سبب کاهش ذخایر این آبزیان شده است .
رحمانی اضافه کرد : اجرای پروژه های متعدد تحقیقاتی ، احیاء و بازسازی ذخایر و پرورش در آبهای داخلی از جمله اقداماتی است که در استان قزوین برای حفاظت و افزایش تولید این موجودات انجام شده است .