تولید ۳۰۰ تن گوشت بوقلمون در فارس
امسال بیش از ۳۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان فارس تولید شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس امور طیور، مرغ تخم گذار و ماکیان سازمان جهاد کشاورزی فارس در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان تولید شده و پیش بینی میشود تا پایان امسال این میزان به ۹۰۰ تن افزایش یابد.
علی زارعی با بیان اینکه پارسال ۷۵۰ تن گوشت بوقلمون در فارس تولید شده است، افزود: ۱۰ واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت ۵۳ هزار و ۴۰۰ قطعه در استان فارس فعال است.
تنوع آب و هوایی و شرایط مساعد پرورش طیور موجب تبدیل فارس به یکی از مناطق مستعد پرورش ماکیان شده است.
گوشت بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک است و فسفر موجود در آن چهار برابر میگو است.
گوشت بوقلمون انواع ویتامین B را دارد و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است .
به طور متوسط از هر بوقلمون ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم گوشت قرمز تولید میشود.