ولایتی در جمع خبرنگاران؛
پاسخ قاطع به آمریکا در نشست هیئت نظارت بر برجام
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برگزاری جلسه آتی هیئت عالی نظارت بر برجام گفت: قطعا پاسخ ما به امریکایی ها صریح، روشن و قوی خواهد بود.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما، علی اکبر ولایتی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی براینکه به چه دلیل هیئت نظارت اقدامات اخیر امریکا را نقض فاحش برجام نمی داند، اظهار داشت: هر کاری که امریکایی ها کردند ایران توان آن را دارد که اگر این اقدامات علیه منافع ما باشد، ایران هم حرکت متقابل انجام دهد.
وی گفت: در مورد برجام، ما به آن پایبند بوده ایم و اگر امریکایی ها آن را نقض کنند قطعا سایر اعضای 1+5 با آن مخالف هستند. چین، روسیه و اروپا هم مخالف اقداماتی هستند که به نقض برجام منجر شود.
ولایتی ادامه داد: ما فعالیت های خود را برای تنویر افکار عمومی جهان ادامه خواهیم داد و قرار داد ما با 1+5 قرارداد دوجانبه با امریکا نبوده بلکه قراردادی بین المللی است، بنابراین امریکا حق ندارد آن را یکجانبه نقض کند.
وی با بیان اینکه اگر امریکا برجام را نقض کند، سایر اعضا موظفند با آن مقابله کنند، خاطرنشان کرد: آنچه امریکایی ها تا به حال انجام داده اند قطعا با روح و جسم برجام مغایرت دارد.
عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام درباره تصمیمات ایران در قبال نقض احتمالی برجام ازجانب امریکا افزود: تصمیمات ما فردی نیست و هیئت نظارت بر برجام هم در همین هفته جاری در این خصوص تشکیل جلسه خواهد داد و قطعا پاسخ ما به امریکایی ها صریح، روشن و قوی خواهد بود.
بازنده اصلی مساله تصویب تحریمها قطعا آمریکا است
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحریمهای آمریکا علیه روسیه و ایران، تاکید کرد: قطعا آمریکاییها بازنده اصلی این مساله خواهند بود.
علی اکبر ولایتی روز یکشنبه در دیدار 'ویتالی نامکین' رئیس موسسه شرق شناسی وابسته به روسیه اظهار داشت: ارزش روابط دو جانبه ایران و روسیه بعد از تحریم ها بیشتر معلوم خواهد شد و این روابط عمیق تر و محکم تر شکل خواهد گرفت.
وی همچنین گفت: در طول سال های اخیر گام های مهمی در حوزه چشم انداز استراتژیک میان دو کشور برداشته شده و روابط دو جانبه جمهوری اسلامی ایران و روسیه رو به افزایش است.
ولایتی در زمینه حجم همکاری میان ایران و روسیه هم اظهار کرد: خوشبختانه نسبت به سال گذشته 13 درصد مبادلات تجاری دو طرف افزایش پیدا کرده که این همکاری ها غالبا در حوزه سیاسی، اقتصادی، امنیتی و دفاعی بوده که در حال رشد است.