کشتار مرغ در یاسوج از 30 تن در روزهای گذشته به 5 تن در شبانه روز کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر عامل اتحادیه
مرغداران استان در این خصوص گفت: فقط 40 درصد از مرغ مصرفی مردم در داخل استان تولید
می شود و برای تامین مرغ مورد نیاز مردم باید 60 درصد دیگر را خارج استان تامین
کنیم. ضامنی با بیان اینکه این روزها کمبود مرغ در بازار استان موجب نارضایتی مردم شده که علت این نارضایتی ،
درخواست افزایش قیمت عاملان توزیع مرغ در سطح استان بود افزود: قیمت مرغ زنده در خارج از استان افزایش داشته عاملان توزیع مرغ در
استان هم تقاضای افزایش قیمت مرغ کشتار روز را دارند که ستاد تنظیم بازار در این
خصوص تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان هم گفت: با توجه به اینکه قیمت نهاده ها، جوجه و هزینه
های کارگر در مرغداری ها افزایش نداشته، افزایش قیمت مرغ گرم نیز غیر منطقی است و
در روزهای اخیر افزایش قیمت در این زمینه وجود نخواهدداشت.
گوهرگانی افزود: هم اکنون قیمت مرغ گرم در استان 7 هزار و 400 تومان است که این
قیمت ثابت می ماند و در صورت همکاری نکردن عاملان توزیع ، گوشت گرم با قیمت
حداکثر 7 هزار تومان از استانهای هم جوار وارد استان خواهیم کرد.
مدیرعامل کشتارگاه دنا مرغ یاسوج هم گفت: روزهای گذشته روزانه 30 تا 35 تن مرغ در
یاسوج کشتار می شد که این روزها با توجه به افزایش قیمت مرغ زنده عاملان توزیع مرغ
برای کشتار مراجعه نمی کنند و همین مساله باعث شده تا کشتار مرغ گرم از 30تن به 5
تن در روز برسد.
معصومی از اعلام آمادگی این کشتارگاه برای رفع نیاز های گوشت مرغ استان خبر داد و
افزود: در این کشتارگاه 40 نفر با ظرفیت شبانه روز 35 تن کشتار مشغول به کارند که
در صورت نیاز به صورت دو شیفت میتوانند روازنه 60 تن مرغ کشتار کنند و در این
زمینه کشتارگاه مرغ یاسوج مشکلی ندارد.