پخش زنده
امروز: -
داشتن برنامه غذایی متعادل و متنوع درماه رمضان باعث می شود تا روزه داران بتوانند با سلامتی این ماه را به پایان برسانند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، خسرو آناهید متخصص تغذیه گفت: نوع مواد غذایی و نحوه مصرف در ماه رمضان باید طبق برنامه ریزی باشد.
آناهید افزود: غذای اصلی باید حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت با افطار فاصله داشته و حجم آن نباید زیاد باشد.
وی، با بیان اینکه مصرف سبزیجات میتواند نیاز بدن را تأمین کند گفت: مصرف میوه در فاصله بین شام و خوابیدن بسیار مناسب است.
دکتر میرکی متخصص بیماری های داخلی هم گفت: افرادی که بیماری های قلبی و فشار خون دارند و دارو مصرف میکنند قبل از روزه گرفتن باید با پزشک مشورت کنند.