به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ این تفاهم نامه به منظور گسترش همفکری و همکاریهای مشترک در زمینه فعالیتهای علمی، مطالعاتی، آموزشی و ترویجی و افزایش تعاملات بین بخشی در راستای توانمند سازی فعالان حوزه تولید، فروش و صادرات فرش دستباف کشور منعقد شد.
در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک که رییس مرکز ملی فرش ایران و مدیرعامل مرکز آموزش بازرگانی حضور داشتند با اشاره به ضرورت ارتقای سطح کیفی دورههای آموزشی بر استفاده از ابزارهای نوین آموزشی و همچنین آموزش مجازی تاکید شد.
در تفاهم نامه مشترک ۵ محور همکاری عنوان شده که بررسی و تعیین نیازهای آموزشی نیروی انسانی فعال در هنر- صنعت فرش دستباف با موضوعات مورد توافق طرفین و برنامه ریزی و اجرای دورههای آموزشی در حوزههای مورد توافق از جمله آنهاست.
همچنین همکاری در تامین محتوای آموزشی به منظور افزایش آگاهی و ارتقای توانمندی تولید کنندگان، فروشندگان، تجار و بازرگانان و مدیران حوزه فرش دستباف در حوزههای مطالعات بازار، بازاریابی، بازارسازی، مدیریت ارتباط با مشتریان، مهارتهای تجارت داخلی و خارجی و... با هدف افزایش فروش و صادرات فرش دستباف ایران سومین محور همکاری مشترک بود.
همکاری در برگزاری تورهای آموزشی داخلی و خارجی ویژه تجار و بازرگانان حوزه فرش دستباف و سایر امور مورد نظر طرفین بر اساس توافق در حوزه تحقیقات و آموزش، ویژه هنر صنعت - فرش دستباف ایرانی از دیگر محورهای مورد توافق طرفین است.
این تفاهم نامه به امضای سیدمحمد ویسیان (معاون امور تحقیقات و آموزش مرکز ملی فرش ایران) و رضا سیف اللهی (مدیرعامل مرکز آموزش بازرگانی) رسید.
همچنین رئیس مرکز ملی فرش ایران در دیدار با استاندار هرمزگان و فرمانداران بشاگرد و میناب برای کمک به تقویت فرشبافی در استان و اشتغالزایی در این حوزه اعلام آمادگی کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، حمید کارگر در سفر یک روزه به هرمزگان ضمن رایزنی با استاندار و فرمانداران شهرستانهای بشاگرد و میناب، از کارگاههای بافت فرش در بندرعباس، روستای بلبل آباد بشاگرد و روستای درجادون میناب بازدید کرد و به گفت و گو با فعالان فرش هرمزگان پرداخت.
در این بازدید و گفت و گوها که قاسمی (رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان) و ویسیان (معاون تحقیقات و آموزش مرکز ملی فرش ایران) نیز حضور داشتند، بر اجرای دورههای آموزشی برای قالیبافان، یافتن حلقه اتصال تولید به بازار، چگونگی رفع مشکلات پیشین تعاونیهای فرش منطقه و نیز جذب تسهیلات مناسب تاکید شد.
در نخستین گام از تدابیر برای رونق اشتغال و تولید در مناطق یادشده، افزون بر بازسازی تجهیزات و دار و ابزار بافت که از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان آغاز شده است، برای رفع مشکلات بانکی سالیان گذشته و بخشودگی جرایم مربوطه تدبیر شد و برخی تولیدکنندگان فرش یزد با حضور در منطقه شرایط اتصال تولیدات منطقه به بازار فروش و تولید بر مبنای سفارش را در دستور کار قرار دادند.