به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ علی اصغر داداش پور در مصاحبه با رادیو اقتصاد ضمن اشاره به این جمله که صنعت نوغانداری پیوند قوی با فرهنگ اقتصاد مقاومتی دارد، افزود: این صنعت ظرفیتهای زیادی منجمله درآمدزایی، تولید با ارزش افزوده بالا، قدرت ارزآوری، اشتغالزایی و... دارد.
وی با اشاره به اینکه نوغانداری همچنان یک حرفه ایده آل در مناطق روستایی است، اظهار داشت: روستائیان به حرفه نوغانداری در کنار سایر فعالیتهای کشاورزی الطافت ویژهای دارند.
رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور با عنوان این مطلب که امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامگذاری شده است، گفت: نوغانداری و پرورش کرم ابریشم ازجمله موارد بسیار مهم در بخش کشاورزی برای تحقق این شعار است.
وی گفت:: در مناطق مختلف کشور ظرفیتهای مناسبی برای نوغانداری و پرورش کرم ابریشم وجود دارد و این مرکز تمام تلاش خود را برای تحقق این امر به کار خواهد بست.
داداش پور با بیان اینکه تولید پیله کرم ابریشم در کشور از سابقه طولانی برخوردار است برضرورت احیای فرهنگ پرورش کرم ابریشم و توسعه نوغانداری در مناطق دارای مزیت نسبی بالا تاکید کرد.
وی در ادامه با اشاره به این جمله یک جعبه تخم نوغان درطول دوره پرورش به ۹۰۰ کیلوگرم برگ توت نیاز دارد، گفت: درخت توت لازمه نوغانداری است.
رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور با تاکید براینکه بسترهای لازم برای پرورش کرم ابریشم باید بیش از گذشته در جامعه فراهم شود، افزود: نوغانداری در کنار فعالیتهای اصلی کشاورزان هر منطقه میتواند طی یک دوره کوتاهمدت ضمن ایجاد انگیزه اقتصادی و بهکارگیری بخشی از نیروی کار روستا، درآمد مناسبی را برای روستانشینان فراهم کند.
وی در ادامه یادآورشد: زودبازده بودن فعالیت در نوغانداری از جمله مزیتهای این صنعت برای کشاورزان است.