تدوین برنامه استاندارد سازی پنج محصول اساسی کشاورزی
برنامه استاندارد سازی و تولیدات سالم پنج محصول اساسی کشاورزی در استان فارس تدوین شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: برنامه استاندارد سازی ۵ محصول اساسی شامل: پیاز، سیب زمینی، کاهو، گوجه فرنگی و خیار با کمک دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کلیه دستگاههای استان انجام شده است. محمد مهدی قاسمی افزود:در این راستا دو کتاب از تجارب کشورهای مختلف مستند سازی شده و تدوین شده است.
تهیه پیش نویس و تدوین استانداردهای ملی و بین المللی ، برگزاری دوره های آموزشی و
تخصصی مورد نیاز و مرتبط و توسعه آزمایشگاه های تأیید صلاحیت شده برای پایش
و کنترل کیفیت بهینه از جمله اقدامات طرح استاندارد سازی و تولیدات سالم محصولات کشاورزی است . رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: کشاورزی استان ۱۰ درصد تولیدات کشور را بر عهده دارد که شامل ۱۵ درصد محصولات باغی، ۷ درصد محصولات زراعی و ۶. ۵ درصد محصولات دام، طیور و آبزیان است.