رئیس شورای عالی فنی وزنه برداری:
منتقدان فدراسیون فقط به دنبال منافع شخصی اند
رئیس شورای عالی فنی فدراسیون وزنه برداری گفت: منتقدان به دنبال منفعتهای شخصی هستند به همین علت دست به تخریب میزنند.
محمد ذهتاب در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: تیم ملی وزنه بردار بزرگسالان با بیشترین امتیاز موفق به کسب عنوان قهرمانی در آسیا شد و توانست به نتیجه ارزشمندی دست یابد. متاسفانه برخی که به دنبال تخریب فدراسیون هستند و در اظهارتشان با کمرنگ کردن این موفقیت اعلام کرده اند که ایران عملکرد قابل توجهای در این مسابقات نداشته زیرا از نظر مدالی موفق عمل نکرده است.
وی گفت: منفعت شخصی این افراد به جایی رسیده که باعث آبروریزی و زیر سوال بردن خود و اطلاعاتشان شده است. به عنوان کسی که سالها در وزنه برداری فعالیت حرفهای میکند به افرادی که مدعی هستند کسب مدال در مسابقات آسیایی اهمیت دارد میگویم طبق قوانین فدراسیون جهانی مدال وزنه برداری فقط در بازیهای المپیک دارای اهمیت است بطوریکه برای همه حرکات (یکضرب، دوضرب و مجموع) فقط یک مدال به وزنه بردار اعطا میشود و در مسابقات آسیایی و جهانی فقط کسب امتیاز است که اهمیت دارد.
ذهتاب افزود: در المپیک اگر وزنه بردار در حرکت یک ضرب موفق نشود از دور مسابقات حذف میشود ولی در مسابقات آسیایی دیدیم که وزنه بردار چینی در حرکت یکضرب اوت کرد، اما به او این فرصت داده شد تا در مسابقات دوضرب به روی تخته برود و برای کشورش امتیاز جمع کند. این یک نمونه واضح برای افرادیست که چنین ادعای پوچی دارند و میخواهند موفقیت ایران را در این مسابقات نادیده بگیرند.
وی گفت: متاسفانه منتقدان دائما از دلسوزی صحبت میکنند ولی در عمل فقط به دنبال منافع شخصی هستند. در مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون عدهای از علی مرادی حمایت کردند تا رئیس شود. بعد از اینکه او به عنوان رئیس انتخاب شد از او توقع پُست، پول، سفرهای خارجی و... را داشتند و وقتی دیدند به اهدافشان نمیرسند شروع به تخریب فدراسیون کردند. جالب اینکه این افراد خود را عاشق وزنه برداری معرفی میکنند و دلسوز این رشته میدانند.
منتقدان از مرادی پول، پُست و سفر خارجی می خواهند
ذهتاب افزود: به این افراد پیشنهاد میکنم تا مجمع انتخاباتی بعدی صبر کنند و با حضور در عرصه رقابت بعد از پیروز شدن در انتخابات ریاست فدراسیون هر کاری دوست داشتند انجام دهند. تخریب بی منطق این افراد باعث آبروریزی خودشان شده است. در برگزاری اولین دوره مسابقات بین المللی جام فجر سر و صدا به پا کردند که این مسابقات یک میلیارد هزینه در برداشته است در حالیکه فقط ۵۲۰ میلیون برای این میزبانی هزینه شد.
وی گفت: این افراد هم اکنون هم درباره کسب کرسیهای بین المللی انتقاد میکنند و به دنبال تخریب هستند. در طول این مدت به همه اظهار نظرات منتشر شده در رسانههای خبری گوش کردم، اما تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که این به اصطلاح کارشناسان اطلاعات لازم در عرصه بین الملل را ندارند.
رئیس شورای عالی فنی افزود: محض اطلاع دلسوزان باید تاکید کنم که کاندید شدن برای کسب کرسی بین المللی نیازمند هزینه و ارتباط است. فرد یا افرادی که موفق به کسب کرسی بین المللی میشوند با استفاده از اطلاعات وسیع از شرایط وزنه برداری میتوانند در کنفدراسیون آسیا و یا فدراسیون جهانی قوانینی را به تصویب برسانند که به نفع وزنه برداری در سطح بین الملل باشد.
کسب مدال فقط در المپیک مهم است
وی گفت: هشت سال معاون دبیر کل آسیا بودم. در طول این مدت در جلسات حاضر میشدم و پیشنهادات خود را در بخشهای مختلف ارائه میکردم. از افرادی که میگویند حضور علی مرادی در سِمت دبیر کلی آسیا هیچ نفعی برای وزنه برداری ایران نداشته است میپرسم توقع انجام چه کاری را داشته اند که در طول آن مدت محقق نشده است؟
دهتاب افزود: آیا علی مرادی باید از نفوذش در مسابقات بین المللی استفاده میکرد تا هیئت ژوری و یا داوران به نفع وزنه برداران ایرانی رای صادر میکردند؟ مگر میشود در جایگاه دبیر کل برای قهرمان شدن وزنه برداران کار کرد؟!
وی گفت: سوال دیگری که باید از منتقدان پرسید این است که آیا کاندید شدن در هر عرصهای به معنای پیروز شدن در آن است و هر کسی که در انتخاباتی کاندید شد باید حتما پیروز شود؟ واقعیت انکارناپذیر آن است که فدراسیون هرگز با انتقادات درست و بِجا مشکل نداشته و با آغوش باز پذیرای آن بوده است. اما نمیتوان تخریب را با انتقاد یکی کرد. فقط میتوانم برای افرادی که ادعای دلسوزی دارند ولی در نهان به دنبال منافع شخصی هستند متاسف باشم.
" شورای عالی فنی" که غالب افراد آن حقوق بگیر فدراسیون هستند هیچ کاربردی در جهت پیشبرد وزنه برداری ندارد.
فقط به بخشی از سخنان آقای زهتاب در مصاحبه ی بالا اشاره می کنم. ایشان بفرمایند منِ منتقد کدام سفر را رفته ام یا چه پولی گرفته و همچنین کدام پست را دارم؟ حال آنکه شخص ایشان در ابتدای دوره ی ریاست آقای مرادی به جای یکی از داوران بین المللی که حضورش در مسابقات جهانی جوانان جهان 2015 در لهستان قطعی شده بود به سفر رفتند, حقوق ماهیانه دریافت می کنند و از ابتدای دوره ی ریاست آقای مرادی دز پست های مختلف فدراسیون حضور داشته اند.
این روزها دسترسی مردم به اطلاعات بیشتر از هر زمان دیگری افزایش پیدا کرده است و قطعا" با چنین اظهاراتی نمی توان بر روی اوضاع نابسامان وزنه برداری که ناشی از سو مدیریت است سرپوش گذاشت.