پخش زنده
امروز: -
انتخابات ریاست جمهوری سال آینده شرایط متفاوتی را از نظر اقتصادی برای سال 96 رقم می زند. بسیاری از تحلیلگران و اقتصاددانان بر این باورند که به دلیل مسائل حساس تا شروع کار دولت جدید شرایط آرام و بی تنشی را تجربه خواهیم کرد.
- انتخابات ریاست جمهوری سال آینده شرایط متفاوتی را از نظر اقتصادی برای سال 96 رقم می زند. بسیاری از تحلیلگران و اقتصاددانان بر این باورند که به دلیل مسائل حساس تا شروع کار دولت جدید شرایط آرام و بی تنشی را تجربه خواهیم کرد.
- اولویت اول ما در اقتصاد ورود سرمایه های خارجی است که نه تنها امنیت ما را تضمین می کند، بلکه کمک به کاهش فساد و جرم در جامعه و افزایش اشتغالزایی در کشور می شود.
- نرخ بالای مالیات ها، فعالیتهای تولیدی را کاهش میدهد، تشکیل سرمایه را کند میکند، استفاده های بیهوده از منابع را افزایش میدهد و مانع ترقی روز افزون درآمدها هستند
- نرخ ارز در سال 96 کمی افزایش دارد؛ کف 4500 را تجربه می کند.
پژوهش خبری صدا وسیما: بسیاری از تحلیلگران و اقتصاددانان بر این باورند که اقتصاد کشور تا شروع کار دولت جدید شرایط آرام و بی تنشی را تجربه خواهد کرد، اما با توجه به 8 سال دوره تحریم های ظالمانه غرب و شرایطی که در آن دوره بر اقتصاد تحمیل شد انتظار نمی رود بتوانیم این روند با ثبات را ادامه دهیم و بر اساس تحلیل اقتصاددانان در طول سال 1396،به طور قطع باید منتظر نوسانات شاخص های اقتصادی همچون ارز، تورم و .... باشیم. در طرف دیگر با روی کار آمدن رئیس جمهور جدید آمریکا، آینده اقتصادی جهان در هاله مبهمی فرو رفته و بالطبع این موضوع بر اقتصاد کشورهای دیگر هم تاثیر خواهد داشت. به هر حال این دو موضوع چشم انداز آرامی را برای آینده اقتصاد کشور رقم نمی زنند.
لذا برای بررسی و تحلیل اقتصاد ایران و راهکارهای آن از آقای دکتر مرتضی سامتی، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه اصفهان دعوت شد تا با نشستی در جمع پژوهشگران خبری این موضوع را مورد واکاوی بیشتری قرار دهند.
اقتصاد ایران از بعد از انقلاب تا کنون دو دوره را پشت سر گذاشته است.
از سال 85-1351 دوره اول برقرار شد که این دوره ،"حاکمیت نفت پر قدرت در تصمیم گیری های اقتصادی" نامیده اند.حال باید دید که منظور از نفت پرقدرت چه بوده است؟
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهش خبری صدا وسیما//گروه اقتصاد