محمدسعید ایزدی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: با تخصیص اعتبار یک هزار میلیارد تومانی، منتظر تفاوت یارانه سود نخواهیم بود و متقاضیان هم به سرعت تسهیلات دریافت میکنند.
وی افزود:سال گذشته اقای نوبخت دستور داد منابع قابل توجهی را در ردیفهای پیش بینی شده جذب و ابلاغ کنیم که ردیفهای مشخصی برای مشهد قم، شیراز و شهرستانهای استان سیستان و بلوچستان تعریف کردیم.
وی با اشاره به اینکه ردیف هایی نیز برای بهسازی بافتهای فرسوده داشتیم، گفت: در مجموع ۹ ردیف اعتباری بالغ بر ۶۳۹ میلیارد تومان پیش بینی شده بود که ۱۴ میلیاردتومان در این مرحله به اسناد خزانه واریز شد و امیدواریم منابع را حداقل ۳ برابر کنیم وهمچنین از طریق شهرداریها و دستگاههای اجرایی در استان این ظرفیت را افزایش دهیم.
وی تاکید کرد: در گذشته یکی از مشکلات ما در پرداخت تسهیلات، تفاوت یارانه سود بود که امسال مدل جدیدی پیشنهاد کردیم.
ایزدی افزود: تخصیص اعتبار یکهزار میلیارد تومان از منابع در اختیار بخش مسکن برای اعطای تسهیلات انجام شده است و همچنین بانک مسکن نیز اعتبار خود را به ۴ هزار میلیارد تومان افزایش خوهد داد و میتواند تسهیلات را با نرخ سود ۱۲ درصد
پرداخت کند.
ایزدی تصریح کرد: برای جلوگیری از بروکراسی اداری سامانهای را طراحی کردیم که افراد بعد از ثبت نام و کسب شرایط بلافاصله به بانک برای دریافت تسهیلات مراجعه
میکنند.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران گفت:: مدل توسعه گر پارسال در تهران اجرایی شد و در استان لرستان هم اجرایی میشود.
وی تاکید کرد: پروژهها ابتدا در شهر بروجرد اغاز میشود و در سه حوزه بافتهای میانی، بافتهای ناکارمد و بافتهای فرسوده اقداماتی انجام دادیم و برای ۲۷۰۰ محله برنامه داریم.
امضای تفاهمنامه همکاری احیای بافتهای ناکارآمد استان لرستانتفاهم نامه همکاری ۳ جانبه احیای بافتهای ناکارآمد استان لرستان با حضور استاندار، معاون وزیر راه و شهرسازی و نماینده نهاد توسعهگر ایرانیان به امضا رسید. این تفاهم نامه در شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، بین محمدسعید ایزدی مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، هوشنگ بازوند استاندار لرستان و محمد خوشرو مدیرعامل نهاد توسعه گر امروز امضا شد.
ایزدی دراین مراسم گفت: این تفاهم نامه به استناد مصوبه ۱۱ خرداد سال ۹۵ ستاد ملی بازآفرینی شهری و مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار گرفته تا با ارایه طرح، بهسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهر تاریخی بروجرد به عنوان یک پروژه مهم اقتصاد مقاومتی در این بخش برای نخستین بار در کشور اجرا شود.
وی با اشاره به همکاری با شرکت توسعه گر در تدوین طرحها و برنامهها به منظور نوسازی و باز آفرینی بافتهای هدف در استان لرستان گفت: شرکت توسعه گر یکی از ارکان مهم این تفاهم نامه است که نقش ان مذاکره با ساکنین، اعتماد سازی و فراهم کردن برنامه برای نوسازی و همچنین تامین منابع مالی است.
در ادامه بازوند استاندار لرستان با اشاره به اینکه یکی از چالشهای جدی مدیریت بافتهای ناکارمد است گفت: در شهر بروجرد هم اکنون ۲۸۰ هکتار بافت تاریخی وجود دارد و حفظ آن برای ما اهمیت زیادی دارد.
وی تاکید کرد: خوشبختانه مقدمات بهسازی بافتهای ناکارآمد شهری در استان لرستان انجام شده است و باید با استفاده از توانمندیها و مدیریت مناسب بخش خصوصی و مشارکت مردمی محلات هدف، از این ظرفیت در تولید و اشتغالزایی جوانان در استان استفاده کنیم.