افزایش شمار آمریکایی هایی که از فشارها و اختلالات روانی شدید رنج می برند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما نتایج تحقیقات جدیدی که روز دوشنبه در آمریکا منتشر شد حاکی از آن است که هیچ گاه شمار افرادی که در جامعه آمریکا دچار مشکلات و فشارهای روانی شدید هستند، این اندازه بالا نبوده است.پژوهشگران آمریکایی که این تحقیق را انجام داده اند ضمن هشدار درباره افزایش مشکلات، اختلالات و فشارهای روانی در جامعه کشورشان تاکید کردند این وضعیت نشان دهنده ناتوانی نظام بهداشتی آمریکا در تامین نیازهای فزاینده مراقبتهای سلامت روان برای این افراد است.
محققان آمریکایی ضمن تجزیه و تحلیل آماری که دولت فدرال در دوره زمانی سالهای دو هزار و شش تا دو هزار و چهارده منتشر کرده است، به این نتیجه رسیدند که 3/4 درصد از مردم آمریکا معادل بیش از هشت میلیون و سیصد هزار نفر از جمعیت این کشور، از مشکلات و اختلالات روانی رنج می برند، اختلالاتی که «مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها» در آمریکا مهمترین آنها را احساس اندوه، افسردگی، آشفتگی، عصبانیت و کج خلقی برشمرده و پیامدهای آنها را بر سلامت و آسایش جسمی شهروندان انکار ناپذیر دانسته است.
پژوهشگران آمریکایی که نتایج مطالعه جدید خود را در پایگاه اینترنتی نشریه «خدمات روانی» منتشر کرده اند، یادآوری کردند مطالعه مشابهی که ده سال پیش در جامعه آمریکا صورت گرفته بود نشان می داد که 3 درصد یا حتی کمتر از این میزان از جمعیت آمریکا از اختلالات و فشارهای روانی رنج می برند.
دکتر جودیت ویسمن از محققان «مرکز بهداشتی لانگون دانشگاه نیویورک» می گوید :" ما شاهد آن هستیم که میلیون ها آمریکا با سطحی بالایی از فشارهای روانی روبرو هستند که کیفیت زندگی آنها را پائین آورده و امید به زندگی آنها را کاهش داده است."
این محقق آمریکایی افزود :" با استفاده از نتایجی که ما در تحقیقات خود به دست آورده ایم می توان به علل افزایش موارد خودکشی در جامعه آمریکا که به چهل و سه هزار مورد در سال رسیده است، پی برد."
طبق نتایج تحقیقی که اواخر سال دو هزار و پنج توسط انگس دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد منتشر شد، نرخ مرگ و میر در میان سفید پوستان میانسال آمریکایی که از سال هزار و نهصد و هفتاد و هشت روندی نزولی را طی می کرد، از پانزده سال پیش تحت تاثیر برخی عوامل به ویژه مصرف مشروبات الکلی، مصرف مواد مخدر و خودکشی به ویژه در میان قشرهای محروم و آسیب پذیر جامعه آمریکا روندی صعودی پیدا کرده است.
نتایج مطالعه جدیدی که روز دوشنبه منتشر شد نشان می دهد که دسترسی به مراقبتهای روانی برای آن دسته از شهروندان آمریکایی که از فشارها و مشکلات روانی رنج می برند، کاهش یافته است. محققان آمریکایی معتقدند عوامل متعددی از قبیل کمبود نیروی انسانی متخصص و حرفه ای در زمینه درمان مشکلات روانی، افزایش هزینه اختلالات و بیماریهایی که تحت پوشش بیمه های درمانی نیستند و همچنین پیامدهای بحران اقتصادی سال دو هزار و هشت در محدودیت روز افزون دسترسی آمریکایی ها به مراقبت های روانی تاثیر داشته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، دکتر ویسمن که در تحقیقات جدید مشارکت داشته است می گوید به رغم این که در سال دو هزار و هشت قانون جدیدی با هدف ارتقای سلامت روان و درمان اعتیاد و همچنین در سال دو هزار و ده قانون بیمه درمانی مقرون به صرفه موسوم به "اوباماکر" تصویب شد، مشکلات روانی در جامعه آمریکا بیشتر شده است. اوباماکر از سال دو هزار و ده در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما به اجرا درآمد اما دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا این قانون را فاجعه توصیف کرده است و قصد برچیدن کامل آن را دارد. این قانون یکی از اصلی ترین دستاوردهای دوره ریاست جمهوری اوباما محسوب می شود. هدفی که باراک اوباما در این طرح دنبال می کرد این بود که میلیونها شهروند آمریکایی فاقد بیمه درمانی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند اما جمهوری خواهان کنگره آمریکا هرگز آن را قبول نکردند.
نتایج بررسیهای جدید حاکی از آن است که در سال دو هزار و چهارده تقریبا از هر ده شهروند آمریکایی یک نفر ( 9/5 درصد) از فشارهای روانی شدید رنج می برد در حالی که این رقم دو سال پیش از آن ( دو هزار و شش) از 9 درصد فراتر نمی رفت. در عین حال هیچ یک از این افراد از بیمه درمانی مناسبی که با استفاده از آن بتوانند به یک روانکا یا یک روانشناس مراجعه کنند، برخوردار نبودند. در سال دو هزار و شش 8/7 درصد این افراد امکانات مالی لازم را برای تهیه داروهای مورد نیاز خود نداشتند در حالی که این رقم در سال دو هزار و چهارده به 10 درصد افزایش یافت.
بیش از سی و پنج هزار خانواده آمریکایی شامل بیش از دویست هزار فرد 18 تا 64 ساله متعلق به قومیت ها و گروههای مختلف اجتماعی و اقتصادی جامعه آمریکا در تحقیق سالانه مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها شرکت کردند.