• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ١٠:٣٤:٢٨
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ١٠:٣٤:٢٨
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۲۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱
اجتماعی

سردار جلالی: در حال ساماندهی شبکه پایش تهدیدات زیستی هستیم

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور: در قرارگاه پدافند زیستی تلاش می کنیم شبکه پایش تهدید را ساماندهی و منسجم کنیم.

سردار جلالی: در حال ساماندهی شبکه پایش تهدیدات زیستی هستیمسردار غلامرضا جلالی در حاشیه امضای تفاهم نامه با رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: سازمان پدافند غیرعامل و قرارگاه پدافند زیستی کشور موظفند تهدیدات زیستی در مبدا ورود و خروج کشور را پیش بینی کنند و تشخیص دهند و سازمان پزشکی قانونی با داشتن آزمایشگاه تخصصی و مرجع و همچنین با داشتن بانک ژنتیک ایرانیان می تواند همکاری خوبی برای تشخیص تهدید از مبدا در حوزه های زیستی داشته باشد.
وی گفت: به همین منظور امروز این تفاهم نامه امضا شد تا اگر تهدیدی از ناحیه دشمن در حوزه زیستی شکل گرفت بتوانیم به سهولت آن را تشخیص دهیم و راه های مقابله را دنبال کنیم.
سردار جلالی افزود: ظرفیت های تشخیصی خوبی در این بخش داریم که باید کنار هم بگذاریم و به صورت شبکه شود .
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور هم در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: یکی از وظایف اصلی سازمان پدافند غیرعامل، تشخیص عوامل آسیب زاست و بر همین اساس سازمان پزشکی قانونی می تواند در بخش تخصصی و تشخیصی کمک خوبی کند.
دکتر احمد شجاعی افزود: با توجه به اینکه یکی از وظایف اصلی ما اقدامات تشخیصی در موارد مشکوک و تهدیدات است با تقویت امکانات تخصصی می توانیم خدماتی ارائه کنیم.
وی گفت: هم اکنون بانک هویت ژنتیک ایرانیان تشکیل شده است و در گام نخست از ابتدای امسال اطلاعات ژنتیکی 10 هزار مجرم سابقه دار را دریافت کرده ایم و در سالهای آینده هم این اقدام ادامه پیدا می کند و تصمیم داریم در سال آینده 50 تا صد هزار نفر زیرپوشش قرار گیرند.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: درخصوص مشاغل آسیب پذیر از جمله آتش نشان ها نیز مکاتبه ای خواهیم کرد تا این افراد هم تحت پوشش این بانک ژنتیک قرار گیرند تا در صورت بروز حادثه مجبور نباشیم نمونه دی ان ای خانواده های آنها را دریافت کنیم.

سردار غلامرضا جلالی افزود: سازمان پدافند غیرعامل مسئولیت رصد و پایش تهدیدات با منشأ دشمن علیه کشور را دارد و ما با توجه به اینکه با طیف وسیعی از تهدیدات مواجهیم به نوعی همه دستگاه های اجرایی کشور همکار سازمان پدافند غیرعامل کشور هستند.
وی گفت: حوزه تهدید و شدت آن می تواند اولویت دستگاه ها را تغییر دهد و ما در تعامل با دستگاه های اجرایی، موضوع رصد و پایش تهدیدها و آسیب پذیری ها را در هر حوزه ای دنبال می کنیم.
سردار جلالی افزود: دستگاه هایی که اولویت بالاتری دارند شامل دستگاه های حوزه انرژی مانند وزارتخانه های نفت، نیرو و سازمان انرژی اتمی است که تعاملات خوبی داریم و تلاش می کنیم سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث پدافند غیرعامل را پیگیری کنیم.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور یکی از مشکلات این سازمان در تعامل با سازمان ها و وزارتخانه ها را موضوع درک درست و تشخیص به موقع تهدیدات خواند و گفت: ممکن است دستگاه های اجرایی به دلیل اینکه حوزه اصلی کارشان خدماتی یا اقتصادی باشد، مسائل امنیتی را درست تشخیص ندهند و بر همین اساس ما در تعامل با سازمان ها و آموزش آنها باید ورود پیدا کنیم.
وی افزود: مشکل کنونی عموم دستگاه ها؛ انباشتگی آسیب پذیری هاست که برای رفع این موارد نیازمند بودجه اختصاصی هستیم.
سردارجلالی گفت: بنابراین با توجه به اینکه ما آسیب، خطر و تهدید را در هر دستگاهی رصد و پایش می کنیم باید بودجه خود دستگاه به آن برسد.
وی افزود: اینکه قانون به ما کمک می کند بتوانیم بخشی از منابع هر دستگاه را به این کار اختصاص دهیم می تواند مشکل زیادی را حل کند و ما نیاز به بودجه متراکم در اختیار خودمان نداریم.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشایی راه ۴۴ روستا در آذربایجان غربی
تعطیلی همه مدارس فردا در ۲۶ دی ماه
قطعی 12 ساعته گاز در برخی مناطق شهر مهاباد
جریمه ۶ میلیارد تومانی قاچاقچی لوازم آشپزخانه در خرم‌آباد
مباحث زیست محیطی، دغدغه‌ی اعضای شورای استان یزد در دیدار با استاندار
بررسی تاریخچه عکاسی در اردبیل
آغاز پویش کاشت یک میلیارد درخت در جغتای
کارآفرین همدانی، الگویی موفق برای زنان ایرانی
به نام پدر
بازارها و میادین میوه و تره‌بار فردا تعطیل نیست
پیامک به روزرسانی برنامه‌های کاربردی، شگرد جدید مجرمان سایبری
۱۵۰ مسجد در گیلان آماده برگزاری مراسم معنوی اعتکاف
رصد مستمر فضای مجازی از ابتدای سال جاری
برگزاری جشنواره بزرگ امیری‌خوانی در تالار مرکزی ساری
ارائه تسهیلات ویژه به سرمایه گذاران انرژی‌های تجدیدپذیر
قیمت زغال سنگ وارداتی ۳ برابر زغال سنگ داخلی
کشف ۳۰ بال سهره جنگلی در سردشت
کاشت ۲ هزار اصله نهال در پویشی به نام پدر
درخشش ورزشکار البرزی درمسابقات قهرمانی کاراته جهان
تخریب ۱۱ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی گناباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نادر فریادشیران بازداشت شد
لغو امتحانات داخلی دانش آموزان استان در روز چهارشنبه ۲۶ دی
تعمیرات اساسی هواپیما
ابهام‌های شک برانگیز آتش سوزی کالیفرنیا 
حزب‌الله و حشدالشعبی نیازی به کمک‌های ایران ندارند
بازدید نظامیان ۸ کشور جهان از جزیره بوموسی و تنگه هرمز
احتمال تمدید یک ساله فعالیت شورا‌ها تا سال ۱۴۰۵
بازگشت ۲۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی شهرستان ارومیه به چرخه تولید
درگیری ۹ ساعته یمنی‌ها با ناوگان تهاجمی آمریکا
عملیات بزرگ بیت حانون با بیش از ۳۷ کشته و زخمی
قتل پدر و پسر نکایی، به علت نزاع و درگیری 
نگرانی از گسترش آتش سوزی در ۷۲ ساعت آینده در کالیفرنیا
نخبه ایرانی بازداشت شده در ایتالیا به کشور باز می‌گردد
نخبه ایرانی بازداشت شده در ایتالیا به میهن بازگشت
تنها یک درصد مبتلایان به ویروس HMPV ممکن است دچار علایم شدید شوند
پذیرش با قبولی مشروط درخواست داوطلبان آزمون نظام مهندسی شد  (۲۳ نظر)
تعطیلی ادارات، مدارس و بانک‌های مازندران   (۱ نظر)
بیش از ۱۵ هزار خانه در آتش سوزی لس آنجلس سوختند  (۱ نظر)
نقشه غرب آسیا به‌نفع محور مقاومت تغییر کرد  (۱ نظر)
آتش سوزی‌ لس آنجلس از مخرب‌ترین بلایای جهان  (۱ نظر)
گریه بازیگر هالیوود در پی نابودی منزلش در آتش سوزی  (۱ نظر)
تمدید مهلت تایید «سوابق تحصیلی» کنکوری‌ها تا ۲۶ دی  (۱ نظر)
تخریب هزار ساختمان در آتش سوزی کالیفرنیا   (۱ نظر)
رونمایی از شهر‌های موشکی و تجهیزات پیشرفته ایرانی؛به زودی  (۱ نظر)
دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با مردم روستای کلوخی زابل  (۱ نظر)
تایید معافیت ۱۰۰ درصدی مالیاتی حقوق بگیران در سال ۱۴۰۴  (۱ نظر)
لس آنجلس، شبیه شهری بمب اتم خورده  (۱ نظر)
ناتوانی دولت امریکا در مهار جهنم کالیفرنیا  (۱ نظر)
عملیات بزرگ بیت حانون با بیش از ۳۷ کشته و زخمی  (۱ نظر)
بیمه‌ها افزایش قیمت دارو‌های بیمارستانی را جبران می‌کنند  (۱ نظر)