در پی اعدام سه جوان بحرینی؛
بازتاب جنایت آل خلیفه / بحرین بی ثبات شد
اقدام رژیم آل خلیفه در اعدام سه جوان بحرینی واکنش های بسیاری به همراه داشته است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، مردم بحرین در اعتراض به این جنایت حکومت آل خلیفه دیشب و امروز چند خیابان را در منامه پایتخت مسدود کردند.
نیروهای امنیتی رژیم بحرین به تظاهرکنندگان این کشور در منطقه بوری حمله کرده اند.
نیروهای رژیم آل خلیفه همچنین تظاهرکنندگان را در منطقه «علی» سرکوب کردند.
اتحادیه اروپا اجرای این احکام اعدام را عقب گردی خطرناک در زمینه حقوق بشر در بحرین توصیف کرد.
سازمان حقوق بشر اعدام این سه جوان را محکوم و اعلام کرد این افراد به صورت عادلانه محاکمه نشده بودند و اعتراف هایی که از این افراد گرفته شده است زیر شکنجه بوده است.
علما بحرین اعدام این سه جوان را نشانه آغاز مرحله پایان حکومت دیکتاتوری دانستند.
علما در بیانیه خود اعلام کردند اعدام این سه جوان ریشه های سرکشی و طغیان را از بیخ و بن بر می کند و قاتل را با قصاص تحت پیگرد قرار می دهد.
علمای بحرین در بیانیه خود خواهان بکارگیری تمامی ابزارهای مشروع برای افزایش خشم مردم شدند.
شیخ حسین الدیهی معاون دبیر کل جمعیت الوفاق تاکید کرد آنچه در بحرین رخ می دهد نشان دهنده طرز فکر رژیم حاکم است و نشان می دهد که آنها به دنبال پیگیری گزینه های خونین و امنیتی هستند.
باقر درویش مسئول رسانه ای انجمن حقوق بشر بحرین گفت: شیوه تصفیه فیزیکی که علیه این سه جوان به کار گرفته شد امری سابقه دار است. وی تاکید کرد رژیم بحرین با برخورداری از حمایت بین المللی اقدام های امنیتی خود را تشدید کرده است.
باقر درویش گفت: از زمانی که نشست مشترک کشورهای شورای های همکاری خلیج فارس با انگلیس برگزار شد و ترزا می نخست وزیر انگلیس به بحرین سفر کرد رژیم بحرین دامنه فشارهای امنیتی خودرا افزایش داده است.
حزب الله اعلام کرد اعدام این سه جوان هرگونه فرصتی برای ایجاد راه حل های سیاسی برای بحران را از بین می برد.
حزب الله رژیم بحرین و رژیم های عربی و کشورهای غربی حامی رژیم آل خلیفه را مسئول این اعدام ها دانست.
حزب الله در بیانیه خود خواهان بزرگترین فعالیت برای اعلام همبستگی با خون های بیگناه و فداکاری های ملت بحرین شد.
ویولت داغر رئیس کمیته عربی حقوق بشر تونس، پادشاه بحرین را مسئول اعدام این سه فعال بحرینی دانست. وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین بر ضرورت تداوم جمع آوری پرونده برای تحت پیگرد قرار دادن مرتکبان جنایت در بحرین شد.
ویولت داغر گفت: باید با صدای بلند آنچه را در بحرین می گذرد به جهانیان منتقل کنیم. رژیم بحرین باید تحت پیگرد قرار گیرند و نباید اجازه داد از زیر بار مسئولیت بگریزند.
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه ایران، سران بحرین را مسئول این اقدام ها دانست و در خصوص عواقب این اقدام ها به آنها هشدار داد. وی تاکید کرد این اعدام ها ثابت کرد رژیم آل خلیفه به دنبال راه حلی مسالمت آمیز برای خروج از بحران نیست بلکه بر در پیش گرفتن سیاست سرکوبگرانه و کشتار معترضان بیگناه اصرار می ورزد.
بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس تنها به بیان این سخن که کشور کاملاً و در همه شرایط با مجازات اعدام مخالف است بسنده کرد و اقدام رژیم آل خلیفه در اعدام جوانان بحرینی را محکوم نکرد.