افزایش 18 درصدی تولید گوشت بوقلمون در خراسان جنوبی
405 تن گوشت بوقلمون از آغاز امسال در خراسان جنوبی تولید شد که این تولیدات 18 درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این مقدار گوشت با کشتار 54 هزار قطعه بوقلمون در 3 واحد پرورش این طیور در استان حاصل شد که ارزش آن 4 میلیارد و 860 میلیون تومان است. در مدت مشابه پارسال 330 تن گوشت بوقلمون در استان تولید شد.
هاشم ولی پورمطلق افزود: 70 درصد گوشت بوقلمون تولید شده در خراسان جنوبی، به استانهای همجوار ارسال می شود.
در واحدهای پرورش بوقلمون خراسان جنوبی در هر دوره 3 تا 4 ماهه، بیش از 20 هزار قطعه بوقلمون پرورش داده می شود.