راهبرد جدید دیوان محاسبات کشور در مبارزه با فساد اقتصادی
رئیس دیوان محاسبات کشور گفت : نظارت پیشگیرانه ، هدایتگرانه و مقتدرانه راهبرد جدید ما برای مقابله با وقوع فساد است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ؛ عادل اذر در حاشیه سیزدهمین همایش انجمن حسابرسی کشور در گفتگو با خبرنگاران افزود : اینکه نظارتی قبل و هنگام وقوع فساد نیست حرف درستی است ، بیشتر نظارت های ما تا امروز بعد از اقدام ، هزینه و حادثه بوده است و به همین خاطر می گوئیم نظارت ها را باید به قبل از اقدام منتقل کنیم و به مدیران اموزش دهیم.
وی گفت : ماموریت ذاتی دیوان محاسبات ؛ صیانت از بیت المال ، سرمایه انسانی و مدیران است و با اموزش ، مشاوره ، کمک و هدایت مدیران از انها دستگیری کنیم نه اینکه اتفاقی بیفتد و مچگیری کنیم ، سیاست ما این است که به جای اینکه مچ گیری کنیم از مدیران دستگیری کنیم .
عادل اذر افزود : قاطبه مدیران کشور انسانهای با شرف پاکدستی هستند ، گاهی از روی غفلت ، ندانستن و عدم اشراف به قانون دچار خطا می شوند ، باید قبل از این اتفاق به انها اموزش بدهیم اما اگر اموزش دادیم ، پیشگیری کردیم و قبل و حین عمل مشاوره دادیم و راهنمایی کردیم ولی مشخص شد که عامدا و عالما می خواهد تخلف کند حتما باید برخورد کنیم و بیت المال را از حلقومش هم بیرون کشید.
وی درباره شفاف بودن بودجه 96 و اینکه گفته می شود در اتاقک شیشه ای قرار دارد، گفت : اگر این تعبیر درست باشد که کار ما را خیلی اسان کرده اند اما تجربه دیوانسالار و نظام بودجه ریزی ما نشان می دهد این ادعا ، ادعای ایده الی است و البته امیدواریم که اینگونه باشد.
عادل اذر افزود : چون درجریان محتوای بودجه 96 جز یک تبصره ان که تاحدودی با همکاری دیوان راجع به استقرار سامانه ثبت حقوق ، مزایا و پاداش کارکنان و مدیران دولت است ، نیستم نمی توانم اظهار نظر کنم.
وی گفت : تقریبا زیرساخت های سخت افزاری استقرار حسابرسی الکترونیکی در دیوان محاسبات وجود دارد ولی برای اجرایی و هوشمند شدن با کمبودهایی مواجهیم.
عادل اذر درباره برگشت حقوق های نجومی هم تصریح کرد :22 میلیارد و 850 میلیون تومان از حقوق های نامتعارف معادل 98 درصد ان تاکنون برگشت داده شده است و فقط 4 نفر مانده اند که باید حدود 560 میلیون تومان را برگردانند ، بعد از اعلام نام دستگاهها قرار شد این مبالغ را تا شنبه واریز کنند.