برگزاری دومین جشنواره علمی سلمان فارسی
آیین دومین جشنواره علمی سلمان فارسی (خندق) در زمینه معرفی محصولات و دستاوردهای نوین برتر در حوزه پدافندغیر عامل برگزار شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، در این جشنواره که با حضور سردار سرتیپ جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل در سالن همایش های ملی اندیشه در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد، دکتر عبدالرحمان کشوری دبیر علمی این همایش حرکت از اقتصاد مبتنی بر
خام فروشی به اقتصاد دانش بنیان را در دنیای کنونی بسیار ضروری دانست.
وی با بیان اینکه حجم تجارت جهانی در دو دهه اخیر به مرز 31 تریلیون دلار رسیده است، افزود: عمده این حجم مالی ناشی از تجاری شدن دستاوردهای علمی و پژوهشی کشورهاست.
دبیر علمی دومین جشنواره علمی سلمان فارسی با بیان این که هر سال بالغ بر هزار میلیارد دلار صرف تحقیق و توسعه علمی می شود، گفت: به صورت میانگین برخی کشورها 2 درصد و برخی حتی 4 درصد از تولید ناخالص داخلی GDP خود را صرف تحقیق و پژوهش می کنند.
کشوری افزود: بر این اساس، توانمندی علمی کشور در حوزه های مختلف نظامی و دفاعی سبب تولید تحقیقات دانشگاهی می شود و یقینا برای محکوم سازی تهدیدات خارجی نیاز به علوم و فنون به منظور رشد و پایش این تهدیدها و پاسخگویی به نیازهای کشور است.
وی مسلح شدن کشور به علم و دانش روز به ویژه پدافند غیر عامل به منظور شناسایی و برخورد با تهدیدات را در شرایط فعلی بسیار ضروری دانست و گفت: سازمان پدافند غیر عامل امروز در نخستین روز از هفته پدافند غیر عامل که به عنوان اختراع ملی، خودباوری و جهاد علمی نام گذاری شده است، با این نگاه دومین جشنواره علمی سلمان فارسی را برگزار می کند.
دبیر علمی دومین جشنواره علمی سلمان فارسی گفت: این جشنواره در 13 کارگروه تخصصی با به کارگیری توان و مهارت های تخصصی در سازمان پدافند غیر عامل کشور و دانشگاه جامع امام حسین (ع)، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشگاه عالی دفاع ملی و دانشکده فارابی بر مبنای موضوعات جشنواره کار خود را آغاز کرد .
وی افزود: در نهایت با برگزاری 30 جلسه در کمیته علمی با حضور 49 نفر از اعضای هیئت علمی و صاحب نظران این حوزه، از 553 اثر ارسالی 21 اثر برگزیده شد.
کشوری با بیان اینکه بیشترین آثار ارسالی به این جشنواره مربوط به بخش مقاله با 29 اثر است، گفت: در میان حوزه های 13 گانه تخصصی این جشنواره نیز حوزه کار گروه و زیر ساختی با 78 اثر بیشترین آثار ارزیابی را به خود اختصاص داده است.
در پایان، از صاحبان 21 اثر برگزیده دومین جشنواره علمی سلمان فارسی با اهدای جایزه و لوح تجلیل شد.