پخش زنده
امروز: -
برای نخستین بار در خوزستان 2 عمل جراحی مهم دیلاتاسیون و گاستروستومی اطفال در بیمارستان ابوذر اهواز با موفقیت انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رئیس مرکز پزشکی آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز گفت : این دو عمل جراحی که در خصوص گشاد کردن مری است ، پس از استان های تهران و فارس با موفقیت در استان خوزستان و توسط دکتر هژیر جواهری زاده فوق تخصص گوارش اطفال و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز انجام شده است.
مهران حکیم زاده در خصوص فرآیند دیلاتاسیون مری افزود : انجام این عمل دارای روشهای مختلفی همچون دیلاتاسیون با بالن و با ساواری که در حال حاضر در بیمارستان ابوذر روش دوم یعنی ساواری انجام می شود .
وی اظهارداشت : تا پیش از این اطفال مبتلا به تنگی مری جهت انجام عمل دیلاتاسیون مری به تهران و شیراز مراجعه می کردند که این امر خود باعث تحمیل هزینه های فراوان برای بیمار و خانواده می شد .
رئیس مرکز پزشکی آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز با اشاره به اینکه گاستروستومی هم از عمل جراحی موفقیت آمیز انجام شده در این بیمارستان است ادامه داد : در این روش با گذاشتن لوله از راه معده برای کودکانی که مشکلات عصبی دارند و قادر نیستند از راه دهان چیزی بخورند به آنان در خوردن غذا کمک می شود .