وی تصریح کرد :محله های ناکارمد را در 2 هزار و700 محله شناسایی کردیم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: 19 میلیون نفر در 2700 محله در بافت ناکارآمد زندگی می کنند.
عباس آخوندی در حاشیه نشست بازآفرینی شهر درباره اهداف تفاهمنامه همکاری مشترک بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: موضوع و بحث ستاد ، بازآفرینی شهری و محله های میانی و حاشیه نشینی شهرهاست.
وی گفت: محور کاری ما ساماندهی امور شهروندان ساکن در این مناطق هستند و یک چهارم جمعیت ایران در مناطق حاشیه ای یا بافت های میانه ای زندگی می کنند.
آخوندی ادامه داد: در این محله ها، شهروندان ثروت اصلی ما هستند و پیش از اینکه بخواهیم به بحث مسکن بپردازیم باید ببینیم شهروندان ساکن در این مناطق چگونه توانمند می شوند و توانمندی آنان به مجموعه اقدامات هماهنگ مجموعه دولت نیازمند در
آموزش فنی حرفه ای، مهارت آموزی شهروندان، کتابخانه فضای زندگی و مسکن است.
وی افزود: همه رویکردها متکی به توانمند شدن شهروندان است و هفته گذشته موافقتنامه ای را با وزارت بهداشت داشتیم تا تمام توانی که وزارتخانه دارد در این 2700 محله ای که در تمام مناطق ایران شناسایی شده است ، متمرکز شود.
آخوندی تأکید کرد: 19 میلیون نفر که در بافت ناکارآمد زندگی می کنند در 2700 محله ساکن هستند از نظر بهداشت با وزارت بهداشت هماهنگی صورت گرفته و در بحث فضاهای فرهنگی و ورزشی صحبت هایی صورت گرفته است.
وزیر راه و شهرسازی گفت : تمام تلاش ما این است تا کیفیت زندگی مردم این محلات را افزایش دهیم.
وی افزود : رویکرد ما محله محور است و محله ها باید محیط مطلوب برای زندگی شوند تا مردم حس تعلق به محل را داشته باشند و برای توسعه محله ها کمک کنند.
آخوندی تصریح کرد: بیش از 20 هزار نفر در محله های مختلف در شهرهای مختلف آموزش دیدند و ما به دنبال این هستیم تا از مرکز آموزش فنی و حرفه ای به این محلات بیایند و فضای آموزشی ایجاد کنند.
وی گفت : آموزش مهارت که به تولید منجر می شود از آموزش ابتدایی دانش مهمتر است و تأکید زیادی بر حرفه آموزی داریم.
آخوندی افزود : ایجاد شبکه های روابط اجتماعی نیز از اهداف ماست تا افرادی که مهارت پیدا می کنند برای ایجاد شغل، تعاونی با یکدیگر ارتباط داشته باشند و وارد عرصه تولید و رقابت شوند.
وی تصریح کرد: در خانه های محله و تسهیلگری، ارتباطات را توسعه می دهیم.