اختصاصی - مفتح:
ارائه گزارش کمیسیون تلفیق به صحن علنی؛ دهه اول مهر ماه
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: گزارش کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه در مجلس، دهه اول مهر ماه برای تصمیم گیری نهایی به صحن علنی ارائه شود.

محمدمهدی مفتح در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما درباره لایحه برنامه ششم توسعه گفت: الآن درمورد این لایحه با دو سند روبه رو هستیم یک سندی که با امضای رئیس جمهور اعلام وصول شده و سند دیگری که به آن 31 ماده چند ماده دیگر به عنوان جداول، شاخص ها و اطلاعات کلی ازجانب سازمان برنامه و بودجه اضافه و با امضای آقای نوبخت به مجلس ارسال شده است.
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی پیش بینی کرد با توجه به بخش دوم تعطیلات تابستانی نمایندگان که احتمالا از نیمه دوم شهریور خواهد بود، گزارش کمیسیون تلفیق دهه اول مهر ماه برای تصمیم گیری نهایی به صحن علنی ارائه شود.
این نماینده مجلس ادامه داد: آنچه باید متن اصلی بحث در کمیسیون تلفیق قرار گیرد، لایحه دولت است و نظر سازمان برنامه و بودجه همانند نظر کمیسیون های تخصصی مجلس باید در کمیسیون تلفیق مورد بحث و بررسی قرار گیرد و امیدواریم متنی را که برای 5 سال آینده به عنوان راهنمای دستگاه های اجرایی قرار گیرد، با یک تفاهم کامل با دولت و مجلس به تصویب برسد.
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه در باره متن اصلی لایحه برنامه ششم افزود: لایحه ای که با امضای رئیس جمهور تحت عنوان لایحه احکام مورد نیاز اجرای برنامه ششم اعلام وصول شده، مشتمل بر 31 ماده است و ناظر بر اختیاراتی است که دولت برای اجرای برنامه به آن نیاز دارد.
وی افزود : مضاف بر این یک پیوست نسبتا قطوری با امضای آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به مجلس ارائه شده که رویکردها و اولویت های برنامه است که مورد بحث نیز هست چرا که برخی نمایندگان معتقدند آن برنامه باید به تصویب مجلس برسد و از سوی دیگر دولت معتقد است نیازی به تصویب مجلس نیست.
مفتح گفت: برای اینکه این مصوبه دولت را عملیاتی کنیم نیاز به اختیاراتی داریم که آن 31 ماده را به بررسی بگذاریم.
وی ادامه داد: نمایندگان معتقدند باید برنامه ششم را همانند پنج برنامه قبلی در مجلس به تصویب برسانیم و این موضوعی است که مورد بحث کمیسیون تلفیق و کمیسیون های تخصصی است .
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه افزود: طبق قانون اساسی اختیارات حذف یا اضافه به پیشنهادهای دولت را در قالب لایحه داریم و من فکر کنم این امر نیز در کمیسیون تلفیق اتفاق بیفتد.
وی درباره روند بررسی لایحه برنامه ششم توسعه در کمیسیون تلفیق گفت: بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، پس از تقدیم لایحه برنامه به مجلس، با انتشار سند برنامه در میان نمایندگان، در واقع زمان بررسی آغاز می شود.
وی افزود: در این میان یک فرصت پنج روزه برای پیشنهادهای نمایندگان و نیز همزمان یک فرصت 10 روز نیز برای رسیدگی در کمیسیون های تخصصی در نظر گرفته می شود.
مفتح گفت: در آخر باید کمیسیون تلفیق این گزارش ها را به صحن علنی ارائه کند.
صداوتصویردارد