کسب رتبه دوم مسابقات بین المللی AIAA توسط دانشگاه شریف
دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف رتبه دوم مسابقات بین المللی انستیتو هوانوردى و فضانوردى آمریکا (AIAA) را کسب کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف؛ تیم شداِکس (ShadX) از دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف موفق شد در مسابقات بین المللی و معتبر انستیتو هوانوردى و فضانوردى آمریکا (AIAA) از بین 9 تیم از 5 دانشگاه مختلف در سراسر جهان که توانستند پروپوزال خود را ارایه کنند، رتبه دوم را به خود اختصاص دهند.
انستیتو هوانوردى و فضانوردى آمریکا (AIAA:American Institute of Aeronautics and Astronautics) سازمانی پیشرو در عرصه هوافضاست که 80 سال از تأسیس آن مى گذرد و حدود 33 هزار عضو در 88 کشور دنیا دارد.
انستیتو هوانوردى و فضانوردى آمریکا (AIAA ) براى تشویق دانشجویان به تجربه فضاى صنعتى و واقعى، مسابقات طراحى را در رده کارشناسى و تحصیلات تکمیلی در موضوعات مختلف به صورت گروهى و انفرادى برگزار مى کند و همه ساله از دانشگاه هایى چون DELFT ،Georgia Tech ،Virginia Tech و Purdue تیم هایى براى شرکت در آن به رقابت مى پردازند.
امسال دو تیم از دانشکده ی مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف با نام هاى هما (Homa) و شداِکس(ShadX) با راهنمایى دکتر ملائک در مسابقه طراحى هواپیماى تیمى سطح تحصیلات تکمیلى شرکت کردند و پس از 8 ماه تلاش بى وقفه، برای اولین بار در تاریخ دانشکده ی مهندسی هوافضا هر دو تیم موفق به ثبت به موقع پروپوزال طراحى خود شدند.
پس از بررسى پروپوزال هاى تمام تیم ها، هر دو شرکت کننده از دانشگاه صنعتی شریف بازخورد بسیار مثبتى از هیئت داوران مسابقه دریافت کردند و تیم شداکس (ShadX) که سرگروه و اکثریت آن دانشجویان مقطع کارشناسى بودند، موفق به کسب مقام دوم در این رقابت شدند.
دکتر ملائک عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در خصوص لزوم شرکت در چنین مسابقاتی گفت: حضور در مسابقات بین المللی ضروری است. ما برای نشان دادن جایگاه علمی و سیستم آموزشی مان باید در چنین مسابقاتی شرکت کنیم.
وی افزود: متاسفانه حمایت نکردن مسئولین و وجود موانع باعث می شود دانشجویان نتوانند به راحتی در چنین رویداد های بین المللی حضور یابند و توانایی های خود را به دنیا نشان دهند که این موضوع باید به شکلی سازمان یافته بررسی و حل شود.
دکتر ملائک درباره اعتبار این مسابقه گفت: مسابقات AIAA رویدادی بین المللی و معتبر است و همه ساله تیم های قدرتمندی از دانشگاه های مطرح در آن شرکت می کنند و قطعاً حضور دانشجویان و محک زدن خود در این گونه رویدادهای بین المللی بسیار مفید خواهد بود.
وی در خصوص نحوه برگزاری این مسابقه گفت: در این مسابقات سوژه هایی که برای محیط زیست به عنوان یک چالش جدی مطرح است به دانشجویان معرفی می شود و شرکت کنندگان با انجام مطالعات و تحقیقات فراوان باید ایده ها و راهکارهای علمی خود را برای حل این چالش ها ارایه کنند.