ایجاد هم افزایی بین بخشی در برنامه های توسعه روستایی
مسئول توسعه روستایی ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت کشور گفت: هم افزایی بین بخشی باید در برنامه های توسعه روستایی ایجاد شود تا اثر بخشی و کارآمدی لازم را داشته باشد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مظفر صادقی در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: کاهش جمعیت مناطق روستایی و افزایش مناطق شهری نتیجه تبدیل مراکز روستایی به شهر است نه نتیجه مهاجرت.
وی همچنین اظهارداشت: روستاها کانون های اقتصادی و اجتماعی هستند که سهم زیادی از تولید جامعه را بر عهده دارند بنابراین حفظ و ثبات جمعیت در مناطق روستایی بسیار ضروری به نظر می رسد.
مسئول توسعه روستایی ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت کشور گفت: نگرش بخشی از ایرادت جدی برنامه های توسعه پنج ساله و همچنین برنامه های توسعه روستایی کشور بوده است بنابراین هم افزایی بین بخشی باید در برنامه ها ایجاد شود تا اثر بخشی و کارآمدی لازم را داشته باشد.
وی در ادامه بخش اصلی کارآفرینی در مناطق روستایی را اصلاح ساختارهای موجود دانست و افزود: بخشی از کارآفرینی به واسطه ایجاد مشاغل جدید به ویژه توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری در مناطق روستایی است که باید توجه شود.
صادقی ادامه داد: ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت کشور در اجرای تصمیم دولت مبنی بر اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغیه مقام معظم رهبری ایجاد شده است.
وی اظهارداشت: معاون اول رئیس جمهور بر اساس مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اختیارات این ستاد در استانهای آذربایجان شرقی، کرمان و لرستان را به وزیر کشور تفویض و از وزیر کشور به عنوان «جانشین رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» خواسته با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی، ملی و استانی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اقدام کند.
مسئول توسعه روستایی ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت کشور گفت: مشکلات و موانع تولید، اشتغال، سرمایه گذاری و سایر موارد این سه استان بصورت مستمر پیگیری و راهکارهای لازم نیز ارائه می شود.
وی افزود : برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید همه تلاش ها به کار گرفته شود چرا که تنها راه حل همه مشکلات، اقتصاد مقاومتی است.
صادقی تصریح کرد : ابلاغ سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» از سوی رهبر انقلاب راهبرد حرکت صحیح اقتصاد کشور در دهه پیشرفت و عدالت را ترسیم میکند.
وی افزود : معظم له هدف از ابلاغ این سیاستها را تامین رشد پویا و بهبود شاخص های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشمانداز بیستساله معرفی و رویکردی جهادی، انعطافپذیر، فرصتساز، مولد، درونزا، پیشرو و برونگرا را در این سیاستها مدنظر دارند.
مسئول توسعه روستایی ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت کشور گفت : راهبرد اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی )بیش از همه نیاز مند چارچوب سازی جدید در حوزه های مصرف، بخش خصوصی، نفت، صادرات، واردات، تولید ملی، دانش و فناوری و…. است که هر یک از این مواردراهبردهای اجرایی خاص خود را می طلبد.
وی افزود: ارکان و الزامات اقتصاد مقاومتی و توجه به این مهم می تواند اقتصاد کشور را پویا، پیشرو و به عنوان الگویی بسیار خوب برای جهانیان به خصوص جهان اسلام قرار دهد.