عراق از طریق اروندرود و خور عبدالله به آبهای بین المللی و خلیج فارس راه می یابد.
رئیس پژوهشکده میگو با بیان اینکه 40 درصد میگوی کشور در استان بوشهر صید می شود، گفت: گشت تحقیقات دریایی برای تعیین زمان صید میگو در آبهای ساحلی بوشهر آغاز شده است.
بابک قائدنیا با اشاره به اینکه صید میگو یکی از ظرفیتهای شیلاتی استان بوشهر است ،اظهار داشت : امرار معاش مردم ساحل نشین استان بوشهر درحوزه صید و صیادی است که توجه ویژهای به صید میگو دارند.
وی گفت : این پژوهشکده به عنوان مسئول حفظ ذخائر میگوی کشور هر سال در تیرماه برای دستیابی به تعیین زمان صید پایدار در اندازه تجاری مناسب گشتهای تحقیقاتی در خلیج فارس انجام میدهد.
رئیس پژوهشکده میگو اظهارکرد: این گشت ها در مناطق جزیره شمالی و هلیله در شهرستان بوشهر، روستاهای باشی و رستمی در تنگستان و منطقه نخیلو و مطاف در دیر انجام می شود.
قائدنیا با اشاره به ویژگی زمان صید میگو گفت: 70 درصد جمعیت میگوی صیدگاه ها باید در زمان شروع صید دارای طولی بیش از 12 سانتی متر باشد.
وی گونه ببری سبز را مهمترین گونه میگوی خلیج فارس دانست و افزود : 40 درصد میگوی کشور در استان بوشهر صید می شود و 65 درصد ذخایر میگوی این استان را گونه ببری سبز که بهترین گونه های میگوی خلیج فارس است، شامل می شود و بقیه ، گونه های سفید و سرتیز است.
میگوی صید شده در استان بوشهر علاوه بر مصرف در استان به دیگر استانها و خارج از کشور صادر می شود.
میانگین صید میگو از دریا در استان بوشهرسالانه بین یکهزار و 300 تا یکهزار و 500 تن است و همه ساله حدود 10هزار صیاد در عملیات صید میگو فعالیت می کنند.