آغاز کوچ بهاره زنبورداران از اندیمشک
کوچ بهاره زنبورداران از شهرستان اندیمشک آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: در این کوچ بهاره 21 هزار فروند کندوی بومی و 25 هزار فروند کندوی مهاجر از شهرستان اندیمشک خارج می شوند.
محمدجعفر آفرین اظهار کرد: آب و هوای مناسب ،مناطق سرشار از گل و گیاه و 2 هزار و 400 هکتار مزرعه کلزا اندیمشک را به قطب تولید عسل و پرورش زنبور در خوزستان تبدیل کرده است.
وی با اشاره به تولید سالانه بالغ بر 100 تن عسل در این شهرستان توسط بهره برداران بومی عنوان کرد: بیش از 230 نفر بهره بردار بومی بوده و سایر کندوها نیز متعلق به بهره برداران استان های اردبیل،لرستان،آذربایجان شرقی و سایر استان های کشور می باشند.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک بخش الوار گرمسیری را محل استقرار بیشترین کندوهای زنبور عسل به خاطر پوشش گیاهی قابل توجه برشمرد و با اشاره به کاهش تولید عسل در سال های اخیر به علت پدیده ریزگردها و شرایط نامناسب آب و هوایی افزود: امسال با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی پیش بینی بیش از 20 درصد افزایش تولید عسل در اندیمشک شده است.
وی تصریح کرد: به رغم خسارت وارده به کندوهای عسل این شهرستان به دلیل بارندگی شدید و سیلاب اخیر پیش بینی می شود 200 تن عسل امسال در این شهرستان تولید شود.
از سطح 56 هزار هکتار زمین قابل کشت در اندیمشک سالانه 600 هزار تن محصول برداشت می شود.
بیش از 75 هزار نفر از مردم اندیمشک از طریق کشاورزی و دامداری امرار معاش می کنند.