رأی الیوم:ترس از قدرت حماس و حزب الله، بر اسراییل سایه افکنده است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه اینترنتی رأی الیوم که از لندن به روز می شود، افزود ترس و وحشت ناشی از سلاح های پیشرفته جنبش های حماس و حزب الله و افزایش عملیات مقاومت مسلحانه در عمق فلسطین اشغالی بر رژیم صهیونیستی سایه افکنده است.
دولت اشغالگر اسرائیل به علت از سرگیری عملیات شهادت طلبانه فلسطینیان در عمق سرزمین های اشغالی، که آخرین آن عملیات در بخش غربی قدس اشغالی بود، همزمان با ادامه انتفاضه با سلاح سرد و همچنین افزایش قدرت رزمی و تسلیحاتی حزب الله در جبهه شمالی و کاهش توجه جامعه بین المللی به این رژیم به سبب تغییر اولویت های مورد نظر کشورهای غربی و تمرکز آنها بر خطر گروه های تندرو اسلام خواه به ویژه «دولت اسلامی»(گروه تکفیری صهیونیستی داعش) و جبهه النصره در حالت نگرانی و ترس بی سابقه ای به سر می برد.
سخنگویان رسمی اسرائیلی این روزها از خطر فزاینده نظامی جنبش حماس و موفقیت آن در ساخت سلاح های کشنده تر و دست داشتن آن در عملیات شهادت طلبانه قدس اشغالی که در جریان آن 22 اسرائیلی در انفجار اتوبوس زخمی شدند سخن می گویند اما مسئله ای که بیش از هر چیز دیگر آنها را نگران می کند گزارش های نظامی است که تأکید می کند حزب الله لبنان موشک های پیشرفتهای در اختیار دارد که از قابلیت نصب کلاهک های انفجاری قوی تری برخوردارند که ممکن است به مراتب بیشتر از موشک های متعارف اسکاد تخریب و خسارت ایجاد کند.
علاوه بر آن، حزب الله اکنون براثر درگیر شدن در جنگ سوریه ظرف چهار سال گذشته، تجارب جنگی بالایی کسب کرده است. علت برگزاری رزمایش های نظامی گسترده چند روز پیش ارتش اسرائیل در جبهه شمالی با مشارکت یگان های پیاده نظام، یگان های زرهی و توپخانه نیز همین است.
ژنرال یائیر گولان معاون رئیس ستاد ارتش اسرائیل دیروز هشدار داد در جنگ آینده، «خسارات گسترده ای به لبنان و زیرساخت ها و منازل شهروندان این کشور وارد خواهد شد.» وی اذعان کرد: «حزب الله با کسب توانایی های رزمی جدید، به خطر و تهدیدی بی سابقه علیه اسرائیل تبدیل شده است.»
این هشدارها صرفا نشان دهنده حالت رعب و وحشت حاکم بر دولت اشغالگر اسرائیلی نیست بلکه هدف دیگر آن تحریک هرچه بیشتر لبنانی ها علیه حزب الله است چرا که در آخرین جنگ و تجاوز اسرائیل علیه لبنان در ده سال پیش و مشخصا در ژوئیه سال 2006(جنگ 33 روزه)، حملات هوایی این رژیم به روستاها و شهرهای جنوب لبنان و حومه جنوبی بیروت، یعنی پایگاه غیرنظامی و نظامی حزب الله محدود بود و دیگر مناطق لبنان در پایتخت و شمال این کشور و بهتر بگوییم مناطق مسیحی نشین و سنی نشین این کشور آسیبی ندید.
ژنرال گولان با تهدید به ویرانگری گسترده در زیرساخت های لبنان در صورت وقوع هرگونه جنگ جدید با حزب الله، می خواهد ضمن تلاش برای ترسانیدن حزب الله، در پیام تحریک آمیز خود به لبنانی ها بگوید، در چنین جنگی همه آنها هدف قرار خواهند گرفت ولی اعتقاد بر این است که این پیام هیچ تأثیری نخواهد داشت و هیچ واکنشی را برنمی انگیزد.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از افزایش قدرت حماس در جنوب و حزب الله در شمال و رسیدن یگان های وابسته به این حزب به جولان سوریه و برپایی پایگاه در آن که شهید سمیر القنطار و گروهی از دوستانش بر آن نظارت داشتند احساس سردرگمی و آشفتگی می کند. به همین علت وی در اقدامی نمایشی با برگزاری جلسه کابینه اش در ارتفاعات جولان و تأکید بر این که این منطقه برای همیشه در اشغال اسرائیل خواهد ماند، تلاش کرد این سردرگمی خود را پنهان کند.
هر دو بخش مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین، از قدرت بازدارندگی منحصر به فرد و پیچیده موشکی و عملیاتی برخوردارند و به آمادگی های خود برای مقابله با هرگونه تجاوز اسرائیل و وارد کردن بیشترین خسارت به زیرساخت های آن ادامه می دهند. چرا که اکنون بیش از یکصد هزار فروند از انواع مختلف موشک با اندازه های متفاوت در اختیار حزب الله است در حالی که تونل های حماس اسرائیلی ها را غافلگیر می کند و موجب افزایش ترس و وحشت آنها می شود. زمانی که نتانیاهو برای از بین بردن این ترس، ادعا می کرد ارتش دستگاه هایی در اختیار دارد که قادر است تونل ها را کشف کند، برخی کارشناسان اسرائیلی این ادعای او را تکذیب کردند.
مقاومت و آمادگی های نظامی، سلاح های پیشرفته و تمرکز آن بر خطر واقعی که امت عربی و اسلامی را تهدید می کند، همچنان به عنوان نوری درخشان در تونل تاریک منطقه و منشاء امید به تحقق عدالت و بازگرداندن حقوق عربی، اسلامی و انسانی غصب شده در فلسطین اشغالی باقی خواهد ماند.