زنان جامعه باید از فضائل حضرت زهرا (س) بسیار بیاموزند
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی: ایشان در زمان رسول اکرم پرورش یافتند و با تعالیم الهی آشنا شدند و در خانه حضرت امیرالمومنین علی (ع) با همان سبک و شیوه زندگی کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، آیت الله محسن اراکی درباره سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) افزود: حضرت زهرا(س) در زندگی پایبند به تعالیم اسلامی بودند، فاطمه (س) فرزندانی تربیت کردند که در تاریخ بشر نظیر ندارند و نمونه برجسته انسانهایی بودند که از نظر دانش، تربیت، اخلاق و رفتار برای تمامی مسلمانان الگو و بر قله کمال انسانی هستند، حضرت امام حسین (ع) با قیام عاشورا و با سیره و شیوه ای که در قیام نشان دادند، توانستند سیره انسان کامل را در طول تاریخ ترسیم کنند.
آیت الله اراکی در ادامه تأکید کرد: حضرت زهرا(س) علاوه بر تربیت فرزندان صالح به افزایش دانش خویش همت می گماشتند و همه تعالیم حضرت رسول را در زندگی خود بکار می گرفتند.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی افزود: محیط خانه محیط دانش آموزی برای فاطمه (س) و فرزندانشان بود چرا که تحت تعلیم حضرت رسول (ص) بودند.
وی افزود: اگر بخواهیم سبک زندگی فاطمی داشته باشیم باید علاوه بر خانه داری و تربیت فرزند و رسیدگی به نیازهای همسر همانند حضرت فاطمه زهرا(س) به کسب دانش و احاطه به علوم مختلف اهتمام ویژه ای بورزیم.
آیت الله اراکی خاطرنشان کرد: دو خطبه ای که حضرت زهرا (س) بعد از رحلت رسول مکرم اسلام (س) ایراد فرمودند نشان دهنده عمق و گستره دانش ایشان به منابع دینی و اصول اخلاقی و مسائل اجتماعی و سیاسی است که در آن خطبه آینده جامعه اسلامی را پیش بینی کردند.
وی با بیان اینکه خانواده اساس شکل گیری جامعه اسلامی است، افزود: اگر بخواهیم جامعه اسلامی کنونی خود را متعالی و پاک کنیم باید از خانواده آغاز کنیم از نقطه اولیه شکل گیری یک خانواده آغاز کنیم. پیوند زندگی مشترک باید بر مبنای تقوا شکل بگیرد و با نظارت و هدایت پیش برود و فرزندان همراه با تقوا و رابطه انسانی و الهی رشد کنند و در سایه چنین رابطه معنوی خوب یک زندگی شکل بگیرد در این صورت است که می توانیم یک جامعه سالم، الهی، علوی، فاطمی و حسینی داشته باشیم.
آیت الله اراکی به حجت الحجج حضرت فاطمه (س) اشاره و تأکید کرد: زمانی که رسول اکرم (ص) می فرمایند "فاطمه پاره تن من است و بر همه زنان بهشت حتی مریم مقدس برتری دارد" به همین دلیل است که فاطمه (س) حجت است بر همه حجج الهی.
وی یادآور شد: حضرت زهرا (س) به اطاعت از همسر در محیط خانه و فرزندداری و پرورش فرزندان صالح تأکید فراوان داشتند بنابراین زنان جامعه ما باید از این فضائل حضرت زهرا (س)بسیار بیاموزند.