با ریاست وزیر ورزش؛
جلسه شورای عالی ورزش همگانی تشکیل شد
سومین جلسه شورای عالی ورزش همگانی به ریاست وزیر ورزش در وزارت ورزش برگزار شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ سومین جلسه شورای عالی ورزش همگانی صبح امروز به ریاست محمود گودرزی رئیس این شورا و اعضای شورای عالی در وزارتخانه برگزار شد.
در این جلسه، گزارشی از عملکرد دستگاههای عضو شورا در سال 94، بحث و بررسی تدوین برنامه راهبردی به منظور جلب مشارکت حداکثری برای توسعه ورزش همگانی ارائه شد.
علیرضا اسد دبیر شورای عالی ورزش همگانی در ابتدای این نشست گفت: این شورا با هدف هم افزایی برای توسعه و همگانی کردن ورزش، تعامل بین دستگاه های اجرایی کشور برای سلامت و شادابی جامعه طبق اساسنامه پنج وظیفه اصلی دارد.
وی افزود: برای توسعه ورزش همگانی در کشور 12 فدراسیون ورزشی فعال شده اند و تفاهم نامه هایی نیز به امضا رسیده است.
همچنین رباب شهریان از دیگر اعضای شورای عالی ورزش همگانی پیشنهاد داد: برای سال آینده یک شعار و چشم اندازی برای این شورا در نظر بگیرد که هدف مشترک شورا دیده شود.
وی ادامه داد: بحث اصلاح سبک زندگی و نظام جامع سلامت باید در نظر گرفته شود. ضمن آنکه تعداد جلسات شورا در سال آینده را باید بیشتر کنیم.
عبدالحمید احمدی از معاونان وزارتخانه و عضو شورای عالی ورزش همگانی در این جلسه گفت: حضور قهرمانان و مشارکت آنها در ورزش های همگانی برای توسعه آن می تواند کمک زیادی به توجه بیشتر مردم کند و انگیزه بخش باشد.
در پایان نشست شورای عالی ورزش همگانی نیز وزیر و رزش و جوانان با تشکر از مشارکت رسانه ملی از پرداختن به ورزش همگانی گفت: با اینکه جذابیت ورزش همگانی به مراتب کمتر از بعد قهرمانی است اما ورزش همگانی باید در کنار آسیب های اجتماعی تحلیل شود. موفقیت برخی کشورها مربوط به توسعه ورزش در بین مردم است و ما باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم.
وی ادامه داد: در سال المپیک باید بودجه خاصی برای ورزش همگانی در نظر گرفته شود. تغییراتی باید در بخش دانشگاهی و حوزه کارگری صورت گیرد تا به ورزش همگانی پرداخته شود. با توجه به رویکرد دولت به این بخش عدد قابل قبولی در حوزه همگانی بدست آمده است با اینکه 21 درصد جامعه به ورزش می پردازند اما صحت این آمار مشخص نیست در سال آینده قرار است آمار دقیقی ارائه شود.
وزیر ورزش و جوانان گفت: براساس هدف گذاری انجام شده تا پایان دولت یازدهم عدد پرداخت به ورزش همگانی در جامعه باید به 35 درصد برسد. با اینکه این فاصله زیاد است اما اگر یک سوم مردم به ورزش بپردازند می توانیم به این آمار برسیم. 12 فدراسیون زیرنظر بخش همگانی قرار گرفته اند و 40 فدراسیون دیگر هم باید برای توسعه ورزش همگانی تلاش کند.
وی افزود: برای همگانی کردن ورزش اعتباری در اختیار فدراسیون ها قرار گرفته در بین شاخص های ارزیابی فدراسیون ها هم قرار دارد.
گودرزی با بیان اینکه 20 میلیارد تومان برای ورزش همگانی در نظر گرفته شد که افزایش داشته است، گفت: دستگاه ها می توانند یک درصد بودجه خود را به ورزش اختصاص دهند. سال 94 در عرصه همگانی موفق بودیم و در بخش قهرمانی هم تعداد مدال های بیشتری نسبت به سال قبل بدست آمد.