نشست وزیر ورزش با روسای فدراسیونها؛
گزارش روسای فدراسیونهای ورزشی در دیدار با وزیر ورزش و جوانان
روسای فدراسیون های ژیمناستیک، ورزش های روستایی، بازی های بومی محلی و ورزش سه گانه در جلسه ماهیانه وزیر با فدراسیون های ورزشی، گزارش دادند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛در این نشست، درویش زاده، رئیس فدراسیون ژیمناستیک اهم اقدامات این فدراسیون را از ابتدای فروردین ارائه کرد.
این گزارش شامل برنامه های توسعه ای این فدراسیون در بخش های استعدادیابی، اعزام ها، اردوها، برگزاری جلسات با نواب رئیس بانوان هیئت ها، برگزاری کلاس های مربیگری، مسابقات آسیایی و عمومی سازی ژیمناستیک بود.
او همچنین نکاتی را درباره چگونگی همکاری با فدراسیون دانش آموزی و گسترش ژیمناستیک در مدارس بیان کرد.
رقابت های لیگ قهرمانی باشگاه های کشور، مسابقات جهانی، گزارش از مجامع انتخاباتی از ابتدای سال، مسابقات قهرمانی آسیا، جشنواره های فرهنگی _ ورزشی به مناسبت روز ملی ژیمناستیک از دیگر مواردی بود که رئیس فدراسیون ژیمناستیک در مورد آن ها توضیح داد .
در این نشست غلامرضا جعفری، رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی هم گزارش داد و گفت: فدراسیون محوری ترین و جامع ترین نهاد ارائه دهنده خدمات حمایتی و توسعه ای ورزش به روستاهای کشور است.
جعفری با بیان اینکه 21 میلیون و 446 هزار و 783 نفر از جمعیت کشور روستایی هستند به ارائه گزارشی از مسابقات، بازی ها و جشنواره های برگزارشده در سال 94 پرداخت.
او برگزاری نخستین نمایشگاه توانمندسازی روستایی را نقطه عطفی برای آغاز همکاری فرا دستگاهی برای توسعه ورزش روستایی دانست و افزود: این نمایشگاه با همکاری و حمایت معاونت رئیس جمهوری برگزار شد.
جعفری با تاکید بر اهمیت آموزش در روستاها، به برگزاری دوه های مربیگری، داوری و تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: امسال در کنار بازدید از روستاها، 62 هزار و 335 قطعه لوازم ورزشی در روستاها توزیع و خانه ورزش روستایی شرق کشور نیز تجهیز شد که این خدمات هزینه ای بالغ بر 900 میلیون تومان در بر داشت.
سردار صبور رئیس فدراسیون ورزش های سه گانه نیز به بیان نحوه برگزاری مسابقات و رقابت های این رشته پرداخت و افزود: سه گانه از سال 1380 با نظارت فدراسیون دومیدانی در قالب یک کمیته ی ورزشی، فعالیت خود را آغاز کرده و سال 85 به فدراسیون تغییر وضعیت داد.
او پس از بیان ویژگی های ورزش سه گانه و تاکید بر تنوع بالای این رشته که به جذایت آن افزوده است ، گفت: سه گانه یکی از اهرم هایی است که میتواند به رشد و توسعه ی ورزش همگانی کمک کند.
صبور، وجه قهرمانی این شاخه ورزشی را نیز مد نظر قرار داد و افزود: از ابتدای فعالیت این رشته تاکنون فدراسیون 52 اعزام به مسابقات جهانی داشته است که مدال ها و جایگاه های مناسبی را نصیب کشورها کرده است.
رئیس فدراسیون ورزش های سه گانه افزود گفت: موارد یاد شده از فعالیت های امسال فدراسیون پس از افزایش 100 درصدی بودجه این رشته به کمک وزارت ورزش و جوانان انجام شد، اما این بودجه هم برای فدراسیون کافی نیست و از این روی تقاضای درخواست افزایش بودجه را دارم.