رئیس اتاق بازرگانی گفت: اصلاح نظام پولی کشور از اولویتهای طرح خروج غیرتورمی از رکود است که البته دولت با دیدگاه ساماندهی نظام پولی و بانکی موافق است و مجلس هم همراهی دارد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، یحیی آل اسحاق در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود: با توجه به شرایط رکود تورمی دولت لایحه ای به مجلس داده و طرح هایی اعلام کرد و نظر خواهی در باره این طرح کاری شایسته بود که اتاق بازرگانی هم حضور داشت؛ البته طرح نقاط مثبت و منفی دارد که دولت آمادگی دارد آن را تکمیل کند . خواسته اتاق بازرگانی، تصویب هرچه سریعتر طرح خروج از رکود
وی افزود: نخستین درخواست ما از مجلس این است لایحه 33 بندی که دولت به مجلس ارائه کرده است در نخستین فرصت تصویب شود؛ البته مجلس فوریت آن را قبول کرد که امیدواریم چارچوب و شکل کار به هم نخورد.
آل اسحاق گفت: اولویت بندی های طرح خروج غیر تورمی از رکود از نکات مهم این طرح است، به طور قطع 177 بند این طرح در یک وزن و اولویت نیستند و باید وزن دهی به گونه ای باشد که مشکلات تفکیک ، اولویت بندی و رفع شود .
رئیس اتاق بازرگانی افزود: لازم است در اصلاح نظام پولی و بانکی توجه به واحد های کوچک و متوسط جز اولویت ها قرار گیرد زیرا بخشی از مشکلات واحد های کوچک و شهرک های صنعتی به نظامات بانکی مربوط است.
وی افزود : طرح خروج غیر تورمی از رکود با وجود محدودیت هایی تهیه شده که امیدواریم با محوریت رونق بنگاههای اقتصادی به نتیجه برسد ودر این باره اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی با حداکثر توان به دولت کمک خواهند کرد .
وی افزود : اگر فضای کسب و کار مساعد نباشد هزینه های تولید افزایش می یابد که خوشبختانه در این باره دفتر ویژه در وزارت اقتصاد اختصاص داده شده که امیدواریم مجموعه تلاش ها در زمان مناسب عملیاتی شود. آرامش بازار نتیجه عملکرد دولت
رئیس اتاق بازرگانی ،صنایع و معادن کشاورزی تهران گفت: اقدامات دولت در یک سال گذشته آرامش را در بازار به ارمغان آورد؛ دولت توانست تورم را کنترل کند و عدد تورم پایین تر از 25 درصد اعلام شده است.
وی افزود: در حوزه اقتصادی نیز رشد اقتصادی منفی 6 و هشت دهم درصد کنترل شده و جهت گیری ها به سمت رشد اقتصادی مثبت است .
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: در شرایط کنونی امید، آرامش و نشانه هایی از موفقیت طرح های اقتصادی دولت و همچنین همراهی دولت ، مجلس و فعالان بخش خصوصی مشهود است که امیدواریم در کوتاه مدت و بلند مدت با دست به دست دادن همه عوامل موفق شویم .