سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد: ۳۵ درصد افراد جامعه نیاز به مداخلات روان شناختی دارند و بیتوجهی نسبت به آن میتواند پیامدهایی نامطلوبی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محمود نوری شادکام در کارگاه حمایتهای روانی اجتماعی در بلایای استان گفت: یکی از مشکلات جدی جامعه مشکلات روانپزشکی و بیماریهای روانی است و کیفیت و کمیت زندگی افراد را به لحاظ بار بیماری تحت تاثیر قرار میدهد.
وی افزود: بیماریهای قلبی و عروقی، سرطان و روانپزشکی بیشترین بیماریهای استان یزد بوده که کیفیت زندگی افراد را مختل میکند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی تصریح کرد: ۳۵ درصد جامعه ما نیاز به مشاوره روانی و روانشناسی و روان پزشکی دارند و باید توجه جدی به این موضوع شود.
وی با اشاره به ارائه خدمات روانشناسی در همه مراکز خدمات جامع سلامت اظهار داشت: بسیاری از بیماریهای اختلال روان در ابتدا با مشاوره و حتی با مصرف مختصر دارو پیشگیری میشود و افراد با مشکلات جدی و بیماری روبهرو نخواهند شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم گفت: در سطح کشور ۳۵ درصد افراد نیاز به مداخلات روانشناختی و سلامت دارند، اما افرادی که دچار اختلالات روانی هستند حدود ۲۸ درصد میباشد که این آمار در استان یزد از متوسط کشوری پایینتر است، اما باید در این حوزه تلاش کرد.
دکتر فرحزادی ادامه داد: در سطح استان بیش از ۸۰ رواشناس در مراکز حدمات جامع سلامت به مراجعه کنندگان خدمات ارائه میدهند.