ایجاد فرصت های شغلی جدید در مناطق روستایی، عامل محرومیت زدایی و تولید ثروت و توسعه اقتصادی در استان و کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، استاندار خراسان جنوبی قرارگاه محرومیت زدایی استان با اشاره به اقدامات محرومیت زدایی بسیج سازندگی در استان گفت: روحیه بسیج برگرفته از ۸ سال دفاع مقدس است که در حوزه محرومیت زدایی جهادی کار میکنند.
هاشمی با اشاره به اینکه روستا قرارگاه محرومیت زدایی است، گفت: پتانسیلهای بسیاری در روستاها وجود دارد و توانمند سازی و پولسازی در روستاها بسیار مهم است چرا که علاوه بر رونق روستاها میتواند از حاشیه نشینی در شهرها جلوگیری کند. به گفته وی توانمند سازی روستاها رونق را به کشور باز میگرداند و باید ایجاد اشتغال مهمترین فعالیت اجرایی در روستاها قرار گیرد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: فنی و حرفهای نقش اصلی را در توانمند سازی مردم و ایجاد فرصت شغلی فراهم میکند.
هاشمی با اشاره به اقدامات مفیدی که در بحث محرومیت زدایی انجام شده است گفت: در بحث آبرسانی در این چند روز اقدامات خوبی انجام شده و به مجتمعهای آبرسانی شهری و روستایی اعتبار تزریق شده است، موضوع راه آهن نیز همچنان در حال پیگیری است و درصددیم تا این پروژه فرا استانی هر چه زودتر به سرانجام برسد.
استاندار خراسان جنوبی همچنین با اشاره به شیوع تب برفکی در استان افزود: باید این موضوع بطور جد از سوی مسئولان مربوطه پیگیری شود. وی با تشکر از همکاری مردم خراسان جنوبی در صرفه جویی گاز افزود: در دو هفته گذشته ۸ میلیون و ۴ دهم متر مکعب گاز در استان صرف جویی شده است که جای قدردانی دارد.
هاشمی همچنین با اشاره به برودت هوا در استان افزود: صرفه جویی در مصرف انرژی همچنان در دستور کار ادارات باشد و ادارات پر مصرف شناسایی و معرفی شوند.
مسئول بسیج سازندگی استان گفت: در حوزه فعالیتهای محرومیت زدایی ساماندهی بیش از هزار و ۵۰۰ گروه جهادی در استان انجام شده است.
هنری افزود: طرحهای کلان محرومیت زدایی با همت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) نیز در استان کلید خورده است.
برپایی نمایشگاههای عرضه تولیدات روستایی، پروژه آبخیز تا جالیز، پروژههای آسفالت، اشتغال زایی و... از برنامههای در دست اجرا است.
موسوی دبیر ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) خراسان جنوبی نیز گفت: برگزاری پویشهای مختلف، کمک هزینههای سفر اربعین، اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند، احداث خوابگاه در دانشگاههای استان، سرمایه گذاری در طرح هاب شتر و ... از دیگر تعهدات محرمیت زدایی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بوده که انجام شده است.
بهی مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز افزود: توسعه سرویس اطلاعاتی مطلوب و اینترنت پر سرعت از دیگر شاخصهای محرومیت زدایی است که تاکنون ۸۳ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از این نعمت برخوردارند و ۲۰۰ روستای باقی مانده نیز در دستور کار قرار گرفتهاند.
دوستی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی نیز گفت: پروژههای آبرسانی در ۶۸ روستای استان به بهره برداری رسیده است.
حجت الاسلام سالاری مکی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان نیز به کمبود مبلغ در روستاها و مشکلات آنها اشاره و خواستار رفع مشکلات آنها شد.