مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵۵ هزار تن گوشت مرغ گرم در شهرستان ساری تولید شد.
سید اسماعیل علوی تصریح کرد: با صدور مجوز کشتار ۲۱ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۸۶۱ قطعه مرغ در این شهرستان، ۵۴ هزار و ۶۷۷ تن گوشت مرغ گرم در ساری برای عرضه به بازار مصرف داخل و خارج استان فراهم شد.
وی با بیان اینکه مجوز کشتار ۱۴ میلیون قطعه مرغ برای کشتار داخل استان و مجوز کشتار بیش از هفت میلیون قطعه در خارج استان صادر شد، افزود: بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ برای عرضه در داخل استان و بیش از ۱۹ هزار و ۴۰۰ تن آن برای مصرف در خارج استان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: حداکثر تعداد مجوز صادره روزانه در ۲۸ آذرماه امسال ۱۷۴ هزار و ۳۱۰ قطعه بود که با این تعداد مجوز، ۴۳۸ هزار و ۶۳۰ کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف داخل و خارج استان تولید شد.
علوی در خاتمه گفت: برای رفاه حال شهروندان و تامین امنیت غذایی کشور، تامین و عرضه گوشت مرغ برای مصرف در داخل و خارج استان با برنامه ریزیهای مدون در شهرستان ساری در حال اجرا است.