افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره افزایش خواهد یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید میشود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.
محمد مهدی عباس زاده افزود:استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار میرود و در همه عرصههای کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیرههای مهم در استان مازندران به شمار میرود که قابلیت توسعه دارد.
وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری میکند، بیان کرد: مازندران از ظرفیتهای بالقوهای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید میشود.
عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید میشود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استانهای همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزیهای صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.
وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سالهای آینده با حمایتهای بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.