مدیر جهاد کشاورزی دلگان گفت: کار برداشت کنجد از سطح هزار و ۳۸۰ هکتار از مزارع شهرستان دلگان، قطب تولید کنجد سیستان و بلوچستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، نارویی افزود: دانههای روغنی کنجد در دلگان در ماههای تیر و مرداد کشت و برداشت آن از اواخر آبان آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
وی منطقه چاه شور، چاه الوند و چاه دازو را عمده منطقه کشت کنجد در دلگان معرفی کرد و افزود: داراب، هلیل و رقم محلی از مهمترین ارقام کنجد کشت شده در دلگان به شمار میروند که کاشت، داشت و برداشت این دانههای روغنی با ارزش زمینه اشتغال بیش از هزار و ۱۰۰ نفر را در شهرستان فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت کنجد در شهرستان دلگان هزار و ۳۸۰ هکتار است که با احتساب میانگین عملکرد ۹۰۰ کیلوگرم در هر هکتار پیش بینی شده است تا پایان فصل برداشت هزار و ۲۵۱ تن کنجد برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.
نارویی با اشاره به این که توسعه کشت این محصول میتواند درآمد مناسبی برای کشاورزان منطقه ایجاد کند، اظهار داشت: نیاز کشور به دانههای روغنی، اقلیم مناسب، صرفه اقتصادی، بازار پسندی روغن، دانه و پوست کنجد و کم آب بر بودن آن، موجب شده سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال زراعی گذشته ۱۳ درصد افزایش یابد.