استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه شکاف عمیقی میان دستگاههای اجرایی، صنعت و بازار کار و مراکز علمی و دانشگاهی وجود دارد تاکید کرد: باید این شکاف را پر کنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان گفت: با هدف جلب مشارکت و همکاری مراکز علمی و دانشگاهی در روند تصمیمگیری و مدیریت اجرایی استان، دفتر ارتباط با دانشگاه در استانداری ایجاد میشود.
وی ادامه داد: این قول را میدهم که ارتباط مدیریت اجرایی استان با دانشگاهها را با ایجاد دفتر ارتباط با دانشگاه در استانداری تنظیم و از دانشگاهها در جهت ایدهپردازی در راستای حل مسائل استان استفاده کنم.
سرمست خاطرنشان کرد: هدف ما علمی و دانش بنیان شدن مدیریت اجرایی استان است و از دانشگاهها هم انتظار دارم که هر کدام در حیطه تخصصی خود، پژوهشهای کاربردی داشته و برای حل مشکلات مبتلابه استان راهکار ارائه کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تا پایان آبان ماه، برش استانی برنامه هفتم توسعه را تهیه و به دستگاهها ابلاغ کند افزود: دستگاههای عضو شورای برنامهریزی، ظرفیتها و فرصتهای خود را در برنامه هفتم و لایحه بودجه استخراج کنند تا بتوانیم بهطور شایسته از این ظرفیتها بهره ببریم.
وی همچنین بر تدوین برنامه راهبردی وفاق استان تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نیمی از شهرستانهای استان از نظر شاخصهای توسعه وضعیت نامناسبی دارند و برای توسعه متوازن باید شاخصهای توسعه را در این مناطق بالا ببریم.
سرمست افزود: سازمان مدیریت و برنامهریزی در حال تدوین برنامه راهبردی استان به تفکیک شهرستانی است که حداکثر تا پایان آبان ماه باید آماده ارائه شود.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت قانون مولدسازی برای اتمام پروژههای نیمهتمام گفت: شناسایی اموال مازاد دستگاهها به صورت دقیق، سختگیرانه و شفاف توسط اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان انجام و در اولین فرصت، جلسات ستاد مولدسازی تشکیل شود.
وی تاکید کرد: دستگاههای اجرایی، طرحهای نیمهتمام خود را با اولویت ابرپروژهها و پروژههای در حال اتمام مشخص و با تعریف برنامه زمانبندی به شورای برنامهریزی استان ارائه کنند.
استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت تسریع در صدور مجوزهای لازم برای سرمایهگذاری تاکید کرد و گفت: برای این کار میتوانیم یک کلینیک شبانهروزی سرمایهگذاری در استان تشکیل دهیم تا نمایندگان تمام دستگاههای متولی صدور مجوز در آن حضور یابند و تا حد امکان، صدور مجوزهای سرمایهگذاری بیش از یک روز طول نکشد.
سرمست با تاکید بر اینکه صدور مجوزهای سرمایهگذاری باید مراحل قانونی خود را سپری کند و هیچ راه میانبری نباید وجود داشته باشد افزود: در صدور مجوز به طرحهای توسعه کارگاههای موفق، نباید سختگیری شود؛ اما در مورد افرادی که ابتدا به ساکن وارد فضای سرمایهگذاری میشوند لازم است بررسیهای دقیقتری صورت گیرد.
وی اعلام کرد: به تمام دستگاههای اجرایی ابلاغ میشود که پروندههای سرمایهگذاری را بازبینی کرده و در مدت ۲۰ روز نظر خود را به دبیرخانه شورای برنامهریزی اعلام کنند.
گزارش آخرین وضعیت صدور مجوز پروژههای پیشران و دلایل تاخیر در صدور مجوز، گزارش عملکرد ۶ ماهه برنامه تحولی تعدادی از دستگاههای اجرایی استان و رایگیری برای مصوبات کارگروه زیربنایی، توسعه شهری و روستایی، آمایش سرزمین و محیط زیست استان از جمله موارد مطرحشده در جلسه امروز شورای برنامهریزی و توسعه استان بود.