برای نخستین بار در شهرستان تنکابن، فرهاد امینی موفق به پرورش و برداشت گردوی پکان در روستای شعیب کلایه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس جهاد کشاورزی تنکابن گفت: فرهاد امینی مجری طرح پایلوت ۱۰۰ نهال گردوی پکان موفق به پرورش و برداشت این محصول پرخاصیت در روستای شعیب کلایه تنکابن شد.
عبدالله غلامپور افزود: طرح پرورش گردوی پکان که مختص مناطق گرم و خشک ومعتدل است به صورت پایلوت حدود ۲۰ سال است در این شهرستان در حال اجراست.
وی با بیان اینکه پرورش درخت گردوی پکان قطعاً به سودآوری اقتصادی باغداران کمک خواهد کرد گفت: این گردو یکی از ارقام بسیار باکیفیت است که مغزی بسیار چرب و خوشطعم دارد.
غلامپور افزود: میزان بالای اسید اولئیک این محصول، خشکبار بودن و نداشتن نوسان قیمتی و همچنین سازگار بودن با منطقه از جمله مزایای این محصول است.
رئیس جهاد کشاورزی تنکابن گفت: انتخاب رقمهای پرمحصول و سازگار با مناطق شهرستان تنکابن از برنامههای مهم با محوریت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی تنکابن است.
خان آرمویی گزارش می دهد