برداشت آلو از ۲۰۰ هکتار باغهای شهرستان خوانسار آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرجهاد کشاورزی خوانسار گفت: از هر هکتار ۲۵ تن آلوی تازه برداشت و تنها ۱۰ درصد تازه خوری و ۹۰ درصد آن با فرآوری با آب ونمک به آلوی نمکی خشک و با پختن به لواشک تبدیل میشود.
اکبر مردانی افزود: از هر ۴ کیلوگرم آلوی تازه ۱ کیلو آلو فرآوری شده خشک بدست میآید و خوانسار را به قطب آلوی خورشتی استان تبدیل کرده است.
وی گفت: بیش از ۶۰۰ نفر کارگر فصلی از شهرهای غرب استان اصفهان هم اکنون در آیین آلو پزان خوانسار در حال فعالیت هستند.
مدیرجهاد کشاورزی خوانسار افزود: پیش بینی میشود امسال ۵ هزار تن آلو از این باغها برداشت شود.