مدیر جهاد کشاورزی نکا از تولید ۱۶ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سعید صمدی زرینی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۸ میلیون و ۱۳۶ هزار و ۹۱۹ قطعه جوجه ریزی در سالنهای مرغداری شهرستان نکا انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی نکا با اشاره به فعالیت ۲۰۲ واحد مرغداری مجاز در این شهرستان، افزود: با صدور مجوز جوجه ریزی برای ۱۷۸ واحد فعال در این شهرستان از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۵ هزار و ۹۶۸ تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف شد.
صمدی با اشاره به اینکه عواملی مانند قیمت جوجه یک روزه، قیمت نهاده، دستمزد کارگر، نسبت بین عرضه و تقاضا و حمل و نقل بر قیمت مرغ تأثیرگذار است، تصریح کرد: آنچه که در خصوص بازار مصرف مرغ حائز اهمیت بوده، نظارت بر تولید و توزیع و تأمین نهادههای مورد نیاز مرغداران است.
او بیان کرد: ارتقای ساختار بهداشتی مرغداریها و استفاده از تکنولوژی مدرن در کنار رعایت مقررات بهداشتی و قرنطینهای میتواند ضمن افزایش بهره وری و کاهش بیماریها ارتقای امنیت غذایی را به دنبال داشته باشد.