۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحدهای صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار صداوسیمای استان گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزایش داشته است.
محمد شبانی افزود: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
وی با اشاره به اینکه از جمله نژادهای شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است گفت: گوشتهای تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استانهای همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر میشود.
خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.