مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: امسال بیش از ٣٠٠ تن کشمش مرغوب به شیوه سنتی در این شهرستان تولید و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای حوزه خلیجفارس، افغانستان و پاکستان صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،صدیقه مویدی با بیان اینکه برداشت انگور از تاکستانهای این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده، افزود: عرضه این محصول تا پایان آبانماه ادامه خواهد داشت.
او تصریح کرد: زمان مناسب برداشت انگور برای تهیه کشمش از ابتدای شهریور است.
مویدی عنوان کرد: به دلیل قیمت بالای خرید کشمش، تولید و صادرات کشمش امسال در مقایسه با پارسال افزایش سه برابری دارد.
به گفته وی؛ سطح باغهای انگور این شهرستان هزار و ۶۰۰ هکتار است.
این مقام مسئول پیشبینی کرد: از سطح این تاکستانها، به میزان ٢۴ هزار تن انگور از ارقام ریشبابا، عسکری، سمرقندی، نیریز و رطبی برداشت شود.
او اظهار کرد: ۵٠ درصد انگور تولیدی بهصورت تازهخوری، ٢٠ درصد محصول برداشت شده تحویل کارخانههای تولید آبمیوه صنعتی و ٣٠ درصد به شکل کشمش، مویز، آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور، مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا توضیح داد: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و باتوجهبه شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از میزان قند بالایی برخوردار است و دارای طعم، کیفیت و بازار پسندی مطلوبی است.